2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه دختر دختر عمم سگم رو اذیتش میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 2126 بازدید | 130 پست
باهاش ور رفته؟ میگم بخاطر ی شکلاتی ک بهش داده و قبلا هم گفته بودم چیزی میخوای بهش بدی ازم بپرس سگ ...

😐😐😐😐😐😑😑😥حرفی ندارم دیگه واقعا.......

فقط یک دنیا تاسف😥😔 ببین منم حیوونارو خیلی دوست دارم.وقتی بهشون غذا میدم واقعا احساس خیلی خوبی دارم.وقتی ببینم کسی حیوون آزاری میکنه و حیوونارو میزنه واقعا ناراحت میشم و دلم میشکنه

ولی حتی تصور اینکه به یه سگ دست بزنم حالمو بد میکنه😣

در تعجبم چجوری بعضیا تو خونشون نگه میدارن!! 

بعد واسه سرما هم گفته بودی،این همه سگ ولگرد تو خیابون و بیابون هستن میمیرن از سرما؟؟؟!!کسی که خلقشون کرده خیلی بیشتر از منو تو به فکرشونه.خیالت راحت

امیدوارم یه روزی صاحب بچه بشی تا به حیوونی مثل سگ رو نیاری!😌

التماس_تفکر#  

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم😍❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😐😐😐😐😐😑😑😥حرفی ندارم دیگه واقعا....... فقط یک دنیا تاسف😥😔 ببین منم حیوونارو خیلی دوست دارم. ...

عزیزم

التماس تفکر رو صد بار برای خود دیکته کن هر شب

میدونی چرا؟

چون نمیدونی اگر تو به حیوونی دست میزنی و حالت بد میشه خیلی از ادما مثل تو نیستن!

و متاسفانه انتظار داری بقیه مثل تو رفتار کنن

چون نمیدونی اگر شما دلت نخواد حیوونی رو توی خونه نگه داری من دلم میخواد

واقعا تاسف اوره ک شما نمیدونی نباید الگوی زندگیتو به بقیه دیکته کنی.

و یه موردی که هست

این سگ ها متاسفانه نژادشون دستکاری شده و از سرما میمیرند!

متوجهی که؟

سگ ولگرد کاملا فرق داره 

و در آخر تاسف آور تر ک نمیدونی بچه و حیوون دو چیز کاملا مجزا هستن

😐😐😐😐😐😑😑😥حرفی ندارم دیگه واقعا....... فقط یک دنیا تاسف😥😔 ببین منم حیوونارو خیلی دوست دارم. ...

خاک تو سرت با نظر دادنت سگ ارزشش از تو و بچت بیشتره دیگه در مورد سگ نظر نده کودن 

خاک تو سرت با نظر دادنت سگ ارزشش از تو و بچت بیشتره دیگه در مورد سگ نظر نده کودن 

خاک تو سر تو و جد و آبادت

کودنم خودتی و دوروبریات

به تو چه که من چی گفتم

قربانی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!🤤😳😐 سرشو که نبریده طفل معصوم...یکم باهاش ور رفته فقط! شماها خیلی تی ...

اون بچش بمیره خب  حالم بهم میخوره از اینا من جای اسی بودم سرش داد میزدم و میگفتم بچتو کنترل کن یا برو یا بچرو میذاشتم پشت در میگفتم اره بچت شجاعه نمیمیره  که فوقش از گریه  حالش یکم بد شه 

#عاشق_حیوانات_همیشهــــ�ــــ                 مامان ⁵تا بچه خوشمل به اسمای پنبه پنی جسی ماهپیشونی پانی! و ³تا بگبگی به اسم سوفیا لوسی برف!=)      مامان چیکو پیکو میا هم هستماااا'-' حیحی خوب جیگر گوشه هام زیادن:))) جونمم براشون مـ‌یـ‌دمـ.🌼

ایشالا اون بچه بمیره و  بچه ای نباشه که جای سگ بگیره و توهم نسلت ادامه نگیره حتی میخوای نینی یارم بیار ولی بچت بمیره اگه میخواد تفکتر احمقانه تورو داشته باشه باز اسی بچه دار شه شعور بچش مدرن و عاقلانه تره بچه تو بمیره که اینجورب فکر بکنه و مادر نفهمی داره التماس تفکر برای احمقان

#عاشق_حیوانات_همیشهــــ�ــــ                 مامان ⁵تا بچه خوشمل به اسمای پنبه پنی جسی ماهپیشونی پانی! و ³تا بگبگی به اسم سوفیا لوسی برف!=)      مامان چیکو پیکو میا هم هستماااا'-' حیحی خوب جیگر گوشه هام زیادن:))) جونمم براشون مـ‌یـ‌دمـ.🌼

اینجور ادما باید نسلشون زده شه

اسی چقد حال داری بنداز بیرون  بزار یبار گوشزد کنی حالیش میشه باید تولشو جمع کنه  بچت شجاعه یکی بزنم در گوشش ؟

ایشالا اون بچه بمیره و  بچه ای نباشه که جای سگ بگیره و توهم نسلت ادامه نگیره حتی میخوای نینی یا ...

خفه شو پدرسگ

ایشالا توی تخم سگ و پدر سگتو مادر سگت و توله سگ هات بمیرین

بی شرف عوضی آشغال

نسل تویی که شعور و فهم و نزاکت نداری باید زده بشه هرزه