2777
2789
عنوان

بیاین یه لحظه دختر دختر عمم سگم رو اذیتش میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1999 بازدید | 130 پست
باهاش ور رفته؟ میگم بخاطر ی شکلاتی ک بهش داده و قبلا هم گفته بودم چیزی میخوای بهش بدی ازم بپرس سگ ...

😐😐😐😐😐😑😑😥حرفی ندارم دیگه واقعا.......

فقط یک دنیا تاسف😥😔 ببین منم حیوونارو خیلی دوست دارم.وقتی بهشون غذا میدم واقعا احساس خیلی خوبی دارم.وقتی ببینم کسی حیوون آزاری میکنه و حیوونارو میزنه واقعا ناراحت میشم و دلم میشکنه

ولی حتی تصور اینکه به یه سگ دست بزنم حالمو بد میکنه😣

در تعجبم چجوری بعضیا تو خونشون نگه میدارن!! 

بعد واسه سرما هم گفته بودی،این همه سگ ولگرد تو خیابون و بیابون هستن میمیرن از سرما؟؟؟!!کسی که خلقشون کرده خیلی بیشتر از منو تو به فکرشونه.خیالت راحت

امیدوارم یه روزی صاحب بچه بشی تا به حیوونی مثل سگ رو نیاری!😌

التماس_تفکر#  

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرم😍❤

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😐😐😐😐😐😑😑😥حرفی ندارم دیگه واقعا....... فقط یک دنیا تاسف😥😔 ببین منم حیوونارو خیلی دوست دارم. ...

عزیزم

التماس تفکر رو صد بار برای خود دیکته کن هر شب

میدونی چرا؟

چون نمیدونی اگر تو به حیوونی دست میزنی و حالت بد میشه خیلی از ادما مثل تو نیستن!

و متاسفانه انتظار داری بقیه مثل تو رفتار کنن

چون نمیدونی اگر شما دلت نخواد حیوونی رو توی خونه نگه داری من دلم میخواد

واقعا تاسف اوره ک شما نمیدونی نباید الگوی زندگیتو به بقیه دیکته کنی.

و یه موردی که هست

این سگ ها متاسفانه نژادشون دستکاری شده و از سرما میمیرند!

متوجهی که؟

سگ ولگرد کاملا فرق داره 

و در آخر تاسف آور تر ک نمیدونی بچه و حیوون دو چیز کاملا مجزا هستن

😐😐😐😐😐😑😑😥حرفی ندارم دیگه واقعا....... فقط یک دنیا تاسف😥😔 ببین منم حیوونارو خیلی دوست دارم. ...

خاک تو سرت با نظر دادنت سگ ارزشش از تو و بچت بیشتره دیگه در مورد سگ نظر نده کودن 

خاک تو سرت با نظر دادنت سگ ارزشش از تو و بچت بیشتره دیگه در مورد سگ نظر نده کودن 

خاک تو سر تو و جد و آبادت

کودنم خودتی و دوروبریات

به تو چه که من چی گفتم

قربانی؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!🤤😳😐 سرشو که نبریده طفل معصوم...یکم باهاش ور رفته فقط! شماها خیلی تی ...

اون بچش بمیره خب  حالم بهم میخوره از اینا من جای اسی بودم سرش داد میزدم و میگفتم بچتو کنترل کن یا برو یا بچرو میذاشتم پشت در میگفتم اره بچت شجاعه نمیمیره  که فوقش از گریه  حالش یکم بد شه 

#عاشق_حیوانات_همیشهــــ�ــــ                 مامان ⁵تا بچه خوشمل به اسمای پنبه پنی جسی ماهپیشونی پانی! و ³تا بگبگی به اسم سوفیا لوسی برف!=)      مامان چیکو پیکو میا هم هستماااا'-' حیحی خوب جیگر گوشه هام زیادن:))) جونمم براشون مـ‌یـ‌دمـ.🌼

ایشالا اون بچه بمیره و  بچه ای نباشه که جای سگ بگیره و توهم نسلت ادامه نگیره حتی میخوای نینی یارم بیار ولی بچت بمیره اگه میخواد تفکتر احمقانه تورو داشته باشه باز اسی بچه دار شه شعور بچش مدرن و عاقلانه تره بچه تو بمیره که اینجورب فکر بکنه و مادر نفهمی داره التماس تفکر برای احمقان

#عاشق_حیوانات_همیشهــــ�ــــ                 مامان ⁵تا بچه خوشمل به اسمای پنبه پنی جسی ماهپیشونی پانی! و ³تا بگبگی به اسم سوفیا لوسی برف!=)      مامان چیکو پیکو میا هم هستماااا'-' حیحی خوب جیگر گوشه هام زیادن:))) جونمم براشون مـ‌یـ‌دمـ.🌼

اینجور ادما باید نسلشون زده شه

اسی چقد حال داری بنداز بیرون  بزار یبار گوشزد کنی حالیش میشه باید تولشو جمع کنه  بچت شجاعه یکی بزنم در گوشش ؟

ایشالا اون بچه بمیره و  بچه ای نباشه که جای سگ بگیره و توهم نسلت ادامه نگیره حتی میخوای نینی یا ...

خفه شو پدرسگ

ایشالا توی تخم سگ و پدر سگتو مادر سگت و توله سگ هات بمیرین

بی شرف عوضی آشغال

نسل تویی که شعور و فهم و نزاکت نداری باید زده بشه هرزه