2789
عنوان

ایده زیبایی

161 بازدید | 2 پست

اینو یجایی خوندم خودم امتحان کردم واقعا جواب داد گفتم برای شما هم بزارم خوشگل شید

استفاده ی هرشب از  روغن هسته انار هم باید بگم بی نظیرترین روغنیه که میتونم پیشنهاد بدم فوق العاده پوست رو روشن صاف بدون چروک میکنه برای جوش هم که عالیه 

خب در مورد سیاهی زیر چشم خوشگل خانوما برای سیاهی زیر چشم اولا میتونید از اب سیب زمینی خام استفاده کنید 

دوم اینکه قرص ویتامین eبخرین با سوزن سوراخ کنید اون شیره موجود رو هر شب به زیر چشماتون بزنید صبح بشورید هر قرص رو سه الی 4 روز میشه استفاده کرد خیلی موثره

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

مرسیــــی

باید از سمت خدا معجزه نازݪ بشودتا دلم باز دلم دݪ بشود./ مثݪ برف ݕاش ★زےبا وݪی سرد/فقط خدا! او باشڋ چ غݥ از سےلاب حتے با قایق ڪاغذے/زندگے قانوݩ باؤڔها و ݪےاقت هاسٺ هݥےشه بادر داشٺه باش ڪ ݪایق ݕهتریݩ هایے/ے ملکه باید فقط مال شآهش باشِِ ن کل دربار/ عاشق طبیعت⛺🌉,ی دختر سر زنده و شاد،فیلمباز و انیمیشن باز حرفه اییم😎/نی نی سایت سایتِ مورد علاقمه😍💛/اروم اروم اومد بارون🌧 شدیم عاشق👩‍❤️‍👨زدیم بیرون🌃اومد نم نم نشست شبنم💧☁رو موهامون روموهامون👩‍❤️‍👨
مرسیــــی

😐😐

در گاو بازی؛جایزهٔ نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده باشد!نه به کسی که با گاو درگیر می شود...در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید💖

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.