2777
2789
عنوان

سنگ کلیه ی سانتی😑

286 بازدید | 7 پست

کسی تجربه داری شوهرم حالش بد شد گفتن سنگ داره بزرگه ی سانته باید چیکار کنه کسی هست با درمان خونگی باعث شکسته شدنش شده باشه ک دفع بشه

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یک سانتی فکر کنم باید بره سنگ شکن

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»

ی سانتی رو نمیدونم

ولی دلستر گندم بخوره بدوعه خیلی تاثیر داره

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

ارهه می‌ترسیم درمان خونگی انجام بده بعد از بدتر بشه بره پایین دفع نشه

خربزه مشهدی میگن سنگ رو از بین می بره ولی الان که نیست

از تشکیل سنگ هم جلو گیری میکنه

باید زیاد آب بخوره

سنگ خیلی دلیل داره ولی

ببین ببخشید ها می پرسم ولی میگن اگه بعد از خروج منی مجرای منی پاک نشه یعنی ادرار نکنه در بلد مدت سنگ ساخته میشه

اگه دوست داشتی درخواست بده می‌پذیرم    ولی در مورد موضوعات سایت لطفاً بی دلیل درخواست ندین
خربزه مشهدی میگن سنگ رو از بین می بره ولی الان که نیست از تشکیل سنگ هم جلو گیری میکنه باید زیاد آب ...

این ارثیه خانواده مادریش کلا همه سنگ دارن

تو   تنها دلیل خوب این دنیای بدی