2777
2789
عنوان

کدوم خوشگل تره!؟

261 بازدید | 8 پست

بچه ها ما عقدیم همسرم پسرعمومه حالا جمعه بعنوان پاگشا دعوتیم خونه زنعموم ک مادرشوهرم میشه...حالا بنظرتون موهام چطوری باشه قشنگ تره ؟حالت طبیعی خودش فر ریزه تا رو کمرمه اما اگه صافش کنم تا زیر با سنم میاد مادرشوهرمم عاشق موی بلنده حالا بنظرتون چجوری موهام خوشگل تره!؟

تعداد رای : 37
نظرسنجی
فر خوشگل تره
13
35%
صاف خوشگل تره
24
64%
مرا عهدیست با جانان❤💍تیکر بارداری نیست😁

صاف کن 

دنیا به دست کسانی که کارهای شیطانی انجام می دهند،نابود نخواهد شد، بلکه به دستان کسانی نابود می شود که آنها رامیبینندو هیچ کاری نمیکنند.                                                                         (آلبرت انیشتین)

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخاطر سیاستم شده صاف کن بعد پایینشو کم تاب بده بیشتر ب نما بیاد

خوشبخت باشی عزیزم  

مهربانی‌هایت روزی به تو باز خواهند گشت...🤍🕊تولیدی انواع لباس زنانه ماصوعاmasoua_brand@با عشق برای بانوان سرزمینم تولید می‌شود💜

میخوای واس تنوع سشوار حالت دار کن اوف خیلی ناز میشه.شبیه عربا

بلد نیستم یا باید فر بزارمش یا باید با اتو مو کلا صافش کنم خخخخ 

خب ب صورتت چی میاد؟ اگ فرت قشنگه که فر بمونه

نمیدونم خودم نمیتونم تشخیص بدم خخخخ تا گردن تقریبا صافه از گردن ب پایینم فر ریزه