2777
2789
عنوان

هم پولدار شو هم شارژ بگير

450 بازدید | 70 پست

سلام 

من ١٩ سالمه و فكر كنم خيلي ها ميدونن ك پدرم وارد كنندع لوازم ارايشه 

البته اون يكي اكانتم اشنا تره 

خب حالا چطوري ميشه هم پولدار شد هم هزينه اينترنتو دربياري 

الان براتون تايپ ميكنم صبر كنيد

دنيا خيلي كوتاه تا زماني ك دندون دارم ميخندم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من با خيلي از خانوما هم حرف ميزنم ميگن توي اين شرايط اقتصادي خيلي سخته كه مسقل بشن و دستشون توي جيب خودشون باشه 

خيلي هاشون بخاطر همين مسىله كلي عذاب و مشكل توي زندگي تحمل ميكنن و ميگن بعد طلاق بدون پول كجا بمونم

اين وسط من بهشون كشي و كارهاي اينترنتي پيشنهاد ميكنم 

ولي كسب و كار اينترنتي تخصص ميخواد و بايد بلد باشي 

نقش من اين وسط اينكع من يك پيج با تخصصي ك دارم براشون طبق اصول بازاريابي و فروش محصولات بالا ميارم و اونارو اماده ميكنم 

خانوم هايي ك تخصص ندارن و يا نياز دارن اينارو به صورت رايگان و تا سقف ٢٠ تا ٣٠ هزار تومن تهش بهشون ميدم و براشون اموزش تمام چيزهايي ك براي ادامه كسب و كار نياز دارن ميزارم

و اين وسط شايد بكيد خب چه سودي براي من داره 

همين كه خانوم ها بتونن رو پاي خودشون وايسن و من بتونم چند نفر توي اين شرايط اقتصادي كمك كنم

حال من بعد از چندبار ك چندتا بيج دادم تصميم گرفتم يك پيج جامع بزنم و از اين پيج شروع كنم به صورت بيشتر 

و هركس اون پيج فالو كنه و پيج هايي م بزاي خانوم ها اماده ميشه براشون شارژ هاشون ميديم