2777
2789
عنوان

تعیین جنسیت

159 بازدید | 10 پست

سلام توروخدا اگه اطلاعاتی دارید بهم بگید

یه دختر دارم دوست دارم دومی پسر بشه

تو فکر آی وی اف یا آی یو آی بودم ولی هم هزینش زیاده هم خیلی داروهای هورمونی باید بگیرم که میترسم ضرر داشته باشه

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی رو میشناسید که با آی یو آی یا آی وی اف نتیجه گرفته باشه؟

زمانبندی خدا بی نظیر است نه هیچگاه دیر نه هیچگاه زود اندکی بردباری می طلبد و ایمان بسیار؛اما ارزش انتظار را دارد.....

واقعا که یکی مثل من توحسرتشه براش فرقی نداره میگه سالم باشه هرچه میشه بشه یکی مثل شما توکارخدا داری دست میبری اینکارونکن خدا قهرش میگیره روزی هزاربارشکرکن که می تونی بچه داربشی😔

😔5ساله توحسرتشم😔واسه مـ👧ـامــ👦ــان شدنـم🤰 میـشـه👨‍👩‍👧‍👦 یـه صـلـوات بـفـرستـیـن👶😢
واقعا که یکی مثل من توحسرتشه براش فرقی نداره میگه سالم باشه هرچه میشه بشه یکی مثل شما توکارخدا داری ...

عزیزم منم برا اولی خیلی سختی کشیدم تا باردار شدم و برا اولی می گفتم هرچی باشه خداروشکر ولی خب آدم کلا طبعش اینجوریه هرچیو نداشته باشه دوست داره 

واقعا که یکی مثل من توحسرتشه براش فرقی نداره میگه سالم باشه هرچه میشه بشه یکی مثل شما توکارخدا داری ...

عزیز شما بچه اولتونه واقعاً حق دارین که جنسیت براتون مهم باشه ولی واقعا برای بچه دوم و سوم یه خورده مهم میشه منم دوتا پسر دارم الان سومی رو باردارم به خاطر دختردارشدن که تو حسرتش دارم می‌سوزم ولی حس میکنم اینم پسره ولی دست ما نیست خدا خودش میدونه

کسی رو میشناسید که با آی یو آی یا آی وی اف نتیجه گرفته باشه؟

عزیز اونایی که قرص لتروزول البته طبق دستور پزشک مصرف کردن درصد بالاشون بچشون پسر شده البته دکترا قبول ندارن ولی آمار اینو نشون میده