2777
2789
عنوان

فروش ماشین

70 بازدید | 8 پست

بچه ها ما دنا پلاس تحویل گرفتیم ،اینم بگم ماشین نداریم به نظر شما دنا پلاس و بفروشیم پژو پارس ۹۶ بگیریم یا بمونه استفاده کنیم ازش،دنا پلاس قیمت الان حدود ۱۷۰،پژو پارس و میتونیم ۹۵ اینا بخریم 

تعداد رای : 7
نظرسنجی
دنا پلاس و نگهداریم
7
100%
دنا پلاس و بفروشیم پژو پارس بخریم
0
0%
خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍
دنا خیلی باحاله . بابا کیفش رو ببرین . بفروشی مثلا چیکار کنی؟؟

گفتیم پژو پارس بخریم بقیشم سرمایه ای چیزی میکنیم

خداوندا من در کلبه ی فقیرانه ی خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری،من چون تویی دارم که تو چون خود نداری👍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتیم پژو پارس بخریم بقیشم سرمایه ای چیزی میکنیم

اگه عزیزم مطعنین به سرمایه گذاری بله کار خوبیه .  با پولتون کار کنین و بعد یه ماشین بهتر بخرین

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
اگه عزیزم مطعنین به سرمایه گذاری بله کار خوبیه .  با پولتون کار کنین و بعد یه ماشین بهتر بخرین

راستش بیشتر به این دلیل دو دل شدیم که اطرافیان میگن این همه پول و نمیدن واسه ماشین برا سوار شدن 

راستش بیشتر به این دلیل دو دل شدیم که اطرافیان میگن این همه پول و نمیدن واسه ماشین برا سوار شدن  ...

چرا . ملت میلیاردی سوار میشن . ببین اگه به سرمایه گذاری مطمعنی سرمایه گذاری کن ولی حتما یه ماشین خوب سوار بشو .  امنیت و راحتی  خودت و خانوادت اولویت باشه .آدم کار می کنه پول در میاره که از پولش استفاده کنه .  بخدا من پول داشتم و خونه ام داشتم یه ماشین خوب سوار میشدم . آدم میخاد مگه چقدر عمر کنه  از پولتون استفاده کنین . اگه پژو خریدین  تو فکر باش که بعدا عوض کنی بری بالاتر . به حرف بقیه گوش نکن 

الهی مرا آن ده که آن به .... کنکوری پر انرژی   ...الهی به امید تو .اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چرا . ملت میلیاردی سوار میشن . ببین اگه به سرمایه گذاری مطمعنی سرمایه گذاری کن ولی حتما یه ماشین خوب ...

ممنون عزیزم ،ایشاالله شمام بهترین خونه رو بهترین ماشین و داشته باشی،ممنونم که مطمئنم کردی از اینکه نگهش دارم خودمم خیلی دنا پلاس و دوست دارم خدارو شکر خونه خوب داریم ماشین نداشتیم که اونم به لطف خدا خریدیم فقط به خاطر حرف اطرافیان دودل شده بودیم شوهرمم خیلی دنا دوست داره وبه پژوپارس ترجیح میده یکیم آدم اصلا دلش نمیاد ماشین صفرو بفروشه،ایشاالله شمام موفق باشین عزیزم یک دنیا ممنون.😘

ممنون عزیزم ،ایشاالله شمام بهترین خونه رو بهترین ماشین و داشته باشی،ممنونم که مطمئنم کردی از اینکه ن ...

عزیزم ان شاالله به شادی سوار بشین . باهاش فقط برین سفر و خوش بگذرونین.  

عزیزم ان شاالله به شادی سوار بشین . باهاش فقط برین سفر و خوش بگذرونین.  

😘😘😘