2777
2789
عنوان

گوشی بخرم یا طلا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 848 بازدید | 64 پست

اولامنم ۲سال پیش تاچ وهمه شکست ۹۰۰خرجش کردم بعد۱سال نورصفحه اش کم شده ولی باهمه حال اصلادلم نمیادفعلاگوشیموعوض کنم هرچقدم پول دارم طلامیخرم امسال۲۰تومن طلاخریدم وقتی خوب طلاخریدم وپس اندازکردم بعدش گوشیموعوض میکنم اونم تاحد۲تومن نه بیشترگوشی ضررهست یکم فکرت اقتصادی باشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من یبار گوشیمو تعمیر کردم اشتباه محضه صفحه اش رو تقلبی لنداخته بودن ... کلا گوشیت خراب شد یکی دیگه ...

به من گفت ۱۵۰۰ اورجینال میندازه😢یعنی ممکنه فیک بزنه رو گوشیم

طلا.دو روز دیگ مشکلی تو زندگی پیش بیاد حداقل میشه فروختش

اره خب یه جور سرمایه به حساب میاد😢

ولی موبایلم همینجوره باور کن،الان گوشیه دستمون دوسال پیش ۳۵۰۰خریدم الان شکستشو ۶تومن میخرن ازم😂

خب میتونی دوتاشو بخری  6 و 7 تمن نده گوشی میتونی با 3 یا4 گوشی بخری بقیه شم هرچند کمه بدی طلا. ...

نمیتونم متاسفانه

چون گوشیم ایفونه و اینکه هم ساعتشو دارم هم ایرپادشو،اگه یه برند دیگه بخرم اینا بلا استفاده میشه و اینکه کسی که ایفون بخره دیگه دلش با هیچ گوشی نیست انقدر که خوبه😢

به من گفت ۱۵۰۰ اورجینال میندازه😢یعنی ممکنه فیک بزنه رو گوشیم

یه گوشی سامسونگ گلکسی داشتم ۷سال پیش ۴۰۰ازم گرفت  صفحه اش رو درست کرد....انقدر صفحه اش بد بود منظورم تصویر و رنگ و وضوحشه کم کم دیدم یه هاله تیره هم نصف صفحه داره

تازه انقدر داغ میکرد موقع استفاده دستم داغ میشد بعدشم گوشیم انقدر داغ میشد سوخت

ولا با سه تومن هم گوشی خوب میشه خرید دیگه کجا ارزون ترین گوشی 6 7 تومنه😕😕😕😕😕

۶،۷تومن نیست که😂۶،۷تومن باید بذارم روی پول گوشیم

۶گوشیمو بردارن گوشی جدید ۱۲ و خورده ایه😂

الان طلا ۵۰۰شده گرمی چحوری آدم دلش بیاد بخره وحشتناکه  اصلا چی میدن با پول کم

من با هفت تومن میتونم یه طلای ۱۰،۱۲ گرمی بخرم

تازه اگه دست دوم بگیرم.یعنی بگیری دستت حس نمیشه رو دست😂

ولی خوب گفته تعمیرکارت ها ۲ به بالاس قیمت تاچ السیدی ایفون ۸

ا...خیلیم جاش خوب بود،البته تاچش که مشکلی نداره،کله صفحمم ببینی اصلا نمیفهمی شکسته هر از چند گاهیی چنتا لکه سیاه میوفته رو صفحه دوروز بعدم میره😂