2777
2789
عنوان

حس ششم قوی من!

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 67 پست
اون دیگه بهش میگن سق سیاه😃😃

نه والا سق سیاه نیستم بخدا. میگم گاهی یه چیزی میاد به ذهنم بعد همون موقع میبینم اتفاق افتاد. شایدم اون ظرفه ربطی به حس ششم نداشته منطقم گفته با این همه میوه که بارش کردن خوب میشکنه دیگه. خخخخ

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی وقتا اینجوریم یه سری توخونه نشسته بودیم داشتیم چای میخوردیم همینجور اومد توذهنم الان به همس ...

چیز عجیبیه این حس ششم. خود آدمم تعجب میکنه که وا چرا اینطوری شد

اون دیگه بهش میگن سق سیاه😃😃

نه باورکن اینجوری نیست. من یسری صبح ساعت 5 همسرم میرفت سرکار پاشدم راهیش کنم از در رفت بیرون گفتم هم الان تو کوچه تصادف میکنه بعد دیدم آیفون و زد گفت زنگ بزنن به بابام گفتم چیشده گفت تصادف کردم باورمیکنی دیگه الان تا میاد چیزی بیاد به ذهنم خودمو مشغول میکنم 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
منم خیلی وقتا اینجوریم یه سری توخونه نشسته بودیم داشتیم چای میخوردیم همینجور اومد توذهنم الان به همس ...

فکر کنم روحمون چند دقیقه جلوتر زندگی میکنه. خخخخخ

نه باورکن اینجوری نیست. من یسری صبح ساعت 5 همسرم میرفت سرکار پاشدم راهیش کنم از در رفت بیرون گفتم هم ...

من دیروز دیدم گاز پیک نیکتو بالکن آفتاب افتاده روش. یه لحظه اومد به ذهنم که این منفجر نشه یهو. بعد ترسیدم بدو رفتم ورش داشتم گذاشتم تو سایه گفتم وای نکنه اینم از همونا باشه که افتاده به ذهنم بدبخت شم. 

یاخدا چقدر ترسناکین

اره قبلا بودم بخصوص چندسال درگير بودم که به همسرمم میگفتم همشونو بعد دیدم خیلی اذیتم رفتم مشاوره که گفت احتمالا تو خواب دیدی یا رویای صادقه یا از نسلای قبل وجود داره خودتو درگير نکن مشغول کن الان انقد مشغول شدم که آلزایمر گرفتم 😂

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁