2777
2789
عنوان

حس ششم قوی من!

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 67 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی؟

هیچی یه مهسا داره سایت هی امیر حسین امیر حسین میکنه فکر کردم اونی

یه جایی خوندم که می‌گفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم.      همیشه آخرش خوبه،اگه بد بود بدون  آخرش نیست      وقتی که تو رفتی و لبت نیست،به قرآن                       لنگ است بساطِ قم و این صنعتِ سوهان                    از روی لب توست که در حاشیه قم/هی شعبه زده حاج حسین و پسرانش 😍😍😍🤪🤪                             چشم هایت عقیق اصل یمن /گونه هاقاچ سیب لبنانی /تو بخندی شکسته خواهد شد /قیمت پسته های کرمانی 

منم خیلی وقتا اینجوری  میشم بخصوص خیلی صحنها رو حس میکنم قبلا دیدم مثلا به همسرم میگم الان اینانفاق میوفته من قبلایه جادیدم همونم میشه حس کردم داره ازم وحشت میکنه دیگه نمیگم 😁😜

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
من خودم دیگه دارم میترسم 

من از یه مشاوره پرسیدم میگفت اینا رو یا قبلا تو خواب دیدی یا یه چیزایی هست به زمان ابا واجداوی برمیگرده یعنی یه کارایی انجام شده تو داری میبینی شون البته میگفت اینا فعلا درحد حدس وگمانن 😐

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁
من از یه مشاوره پرسیدم میگفت اینا رو یا قبلا تو خواب دیدی یا یه چیزایی هست به زمان ابا واجداوی برمیگ ...

یا خود خدا. خخخخ

باورت نمیشه چند وقت پیش رفتیم مهمونی یه ظرف پایه دار میوه گذاشته بودن رو میز. انقدرم پر چیده بودن. یه لحظه گفتم پایه این ظرفه نشکنه. رفتم دستشویی اومدم دیدم وای پایه اش شکسته و دارن میوه ها که ریخته جمع میکنن. 

یا خود خدا. خخخخ باورت نمیشه چند وقت پیش رفتیم مهمونی یه ظرف پایه دار میوه گذاشته بودن رو میز. انقد ...

منم خیلی وقتا اینجوریم یه سری توخونه نشسته بودیم داشتیم چای میخوردیم همینجور اومد توذهنم الان به همسرم زنگ میزنن میگن پسر داییت فوت کرده جونم بود بیچاره یه 5مین بعدش زنگ زدن گفتن قشنگ همون صحنه رو دیده بودم قبلا 

👨‍👩‍👧‍👦😁😁😁😁