2777
2789
عنوان

علاقه نداشتن به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 38 پست

خیلی مذهبی مثلا نمازا همیشه اول وقت.غیر از ایام رمضون بازم اهل روزه گرفتن باشه.حتی دروغ مصلحتی هم نگه.خلاصه یه شهید زنده !!

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

فکر میکنی اون ادمایی که ادای خیییلیییی مذهبیارو درمیارن کارشون درسته؟باور کن خدا هم از بعضی رفتاراشون خوشش نمیاد

خدایا! تو آن‌چنانی که من می‌خواهم، مرا آن‌چنان کن که تو می‌خواهی...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی مذهبی مثلا نمازا همیشه اول وقت.غیر از ایام رمضون بازم اهل روزه گرفتن باشه.حتی دروغ مصلحتی هم نگ ...

پیغمبر هم اینجوری نبود

آدمایی که پشت سرت حرف میزنن دقیقا به همونجا تعلق دارن،به پشت سرت                                            خلگوشی جون هسدم  
خیلی مذهبی مثلا نمازا همیشه اول وقت.غیر از ایام رمضون بازم اهل روزه گرفتن باشه.حتی دروغ مصلحتی هم نگ ...

نگفتی آیا خودتم همینجوری ؟

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....

بنده خدامعصوم که نیست،بروخداتوشکرکن تواین دنیای اشفته بازاریه مردی قسمتت شده که به خیلی چیزاپایبنده

لطفالایک نکنید،ممنون

شوهر خاله من اینطوریه،طلبست، ولی امان از دست غر غراش، هم غر میزنه هم خاله زنکه...

تو میخوای همه چیزو یه جا داشته باشه چه پر توقعی

خوشی زده زیر دلت

کاربر جدید نیستم، نزدیک بود شناسایی شم کاربری قبلیمو لغو کردم  به خیر گذشت، عاشق حیوونا هستم  

حالا شوهر من خیلی اهل کمک به دیگرانه.دلسوزه.عصبانیتش در حد پنج دقیقس .اهل معذرت خواهیه.اهل احترام به بزرگترها.از نظر ظاهر هم خوش تیپه و خوش چهره.ولی من نمیدونم چه مرگمه  

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله
نگفتی آیا خودتم همینجوری ؟

منم خیلی اشتباهات و گناه دارم .دروغه بگم من خیلی پاکم.حتی تو خیلی موارد مثل گذشت و مهربونی شوهرم ازم سره

حالا شوهر من خیلی اهل کمک به دیگرانه.دلسوزه.عصبانیتش در حد پنج دقیقس .اهل معذرت خواهیه.اهل احترام به ...

باخودت کارکن والله همسرت فرشته ست،خداشاهده الان تویه تاپیکی بودم حیف بلدنیستم لینک بذارم شوهرش وحشی بودچه بلاهاسربنده خدانیاورده بود،اونوقت تواینجوری میگی🙁

لطفالایک نکنید،ممنون
پیغمبر هم اینجوری نبود

اتفاقا شوهرخواهر من تقریبا همینجوره 😂 خیلییییی ادم خوبیه . استاد دانشگاه شریفه . اما همه رو خسته کرده 😁

تقریبا نصف سال روزه میگیره . تمام شهادت ها و ولادت ها و اول و وسط و اخر ماه قمری و ده ها مناسبت دیگه .

بعد انقدر مقیده به نماز اول وقت که نگو . مثلا ماه رمضون اذان نزدیک ۹ شب باشه ایشون باید بره مسجد با تعقیبات کامل . میبینی تا ساعت ۱۰ افطار نکرده ! 

تمام محرم و صفر درگیر مراسمهای عزاداریه . هر وقت میخوای دعوتش کنی باید از یه هیاتی مسجدی جایی پیداش کنی . اعتکاف رجب و رمضان و پیاده روی اربعین و ... . 

واقعا بعضی جاهاش به زندگی مشترکش ضربه میزنه . خواهرم میگه آرزو به دل موندم یه صبح جمعه صبحانه دونفره بخوریم ! انقدر که روزه میگیره

وفا کنیم و ملامت کشیم و خوش باشیم ، که در طریقت ما کافریست رنجیدن ....