2777
2789
عنوان

درد و دل

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 26 پست
اویزون گریزون.. گریزون اویزون..حد روابط رو نگه دار... تو چرا زنگ بزنی همش.. ی مدت تو هم دوری کن.. بذ ...

وای میره بیرون زنگ زدم وسایل بخره جواب نداده ۳بار اینا ز زدم قبل رسیدن به خونه بگم بخره جواب نداد اخر سر اس داد دیدی ج نمیدم نزنگ خودم میزنگم

قبلا اینجوری نبود تازه این مدلی شده

تحت هیچ شرایطی تو مواقع ای که ازش ناراحتی یا قهرین نرو خونه کسی...نذار ب نبودت عادت کنه.و این مسئله ...

نه عزیزم قهر نیستیم خواهرشوهرم اینا یه مشکلی دارن مجبور شدم بخاطر اون بیام‌بمونم خونشون

وگرنه هیچ بحثی و دعوایی یاقهری نداریم فقط سرد شده کلا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب خانوادت مقصرن... احتمالا اعصابش بابت اونا داغونه سر تو خالی میکنه...

بیچاره از ی طرف کارشو از دست داد

از یه طرف خونوادم

از یه طرف تصادف کرده باماشین ماشین داغونه

ولی خب هرچقدرم روش فشار بود این حد نبود که بامن سرد بشه ولی حالا تازگیا بامن سرد شده انگار اضافی ام مزاحمم

فعلا زندگی خودت مهمتره کس دیگه براده خواهرشوهرت برسه....مراقب این دنیای وحشی باش...خخودت علتشوو دریاب حالا از هرکدوم تون هس..به خانوادت برسون که علت ناراحتی زندگیمی ن.بلاخره خانوادتن

الهی و ربی من لی غیرک
وای میره بیرون زنگ زدم وسایل بخره جواب نداده ۳بار اینا ز زدم قبل رسیدن به خونه بگم بخره جواب نداد اخ ...

خب علتس همون رابطه خانواده تون باهاش و مشکلات اخیره.. انگار غرورش له شده... بهتره باهاش صحبت کنی... ینی مجبورش کنی باید صحبت کنیم تا مشکلات حل شه و قوز بالا قوز نشه.. فرار از مشکلات درست نیس

خب علتس همون رابطه خانواده تون باهاش و مشکلات اخیره.. انگار غرورش له شده... بهتره باهاش صحبت کنی... ...

همه این چیزایی که میگم برا الان نیست که بگم اره الان این مشکلا پیش اومده اینم اینجوری شده 

یه مدتیه همه چی پیچیده به هم ولی اصلا سرو نبود خیلی خوب بود الان دوهفته ایناس عوض شده کلا

همه این چیزایی که میگم برا الان نیست که بگم اره الان این مشکلا پیش اومده اینم اینجوری شده  یه ...

تنها راهش اینکه دلیلشو بفهمی و در موردش صحبت کنید... اینجوری دلخوری و سوتفاهمااا هم رفع میشه