2777
2789
عنوان

درد و دل

209 بازدید | 26 پست

بچه ها شوهرم یه مدتیه باهام سرده

خیلی کم شده محبتمون به هم گاهی جوری رفتار میکنه و به تلفن حواب میده انگار مزاحمم 

خیلی دلم گرفته از این کارش

باخونوادم اختلاف داشتیم قطع رابه بودیم

پدرشوهرم اسرار کرد بزار من حرف بزنم حل کنم شوهرم‌گف فقط خودتو کوچیک میکنی اما بابا گف بلکه حل شد ولی پدرم اینا کوتاه نیومدن 

شوهرم از اون روز بیشتر بامن سرد شده 

مهم نیست خیلی چیزا براش

چیکار کنم😢از دیروز خونه خواهرشوهرمم امروز صبح زنگ زدم بهش خیلی سرد جواب داد بعدش گفتم دلتنگ بودم گفتم صداتو بشنوم گف خب باشه کاری نداری خدافظ

اصلا دلم برجور گرفته چیکار کنم چی بگم 

کمک کنید بهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اویزون گریزون.. گریزون اویزون..حد روابط رو نگه دار... تو چرا زنگ بزنی همش.. ی مدت تو هم دوری کن.. بذار نگرانت شه... حالا رفتارش هر دلیلی داره  زیاد پاپیچش نشووو... درست میشه خودش.... مردا موجودات خیلی خیلی تخیلی هستن و هیچوقت نمیشه بشناسیشون

تحت هیچ شرایطی تو مواقع ای که ازش ناراحتی یا قهرین نرو خونه کسی...نذار ب نبودت عادت کنه.و این مسئله سعی کن خودت راه حلش رو پیدا کنی.و بگرد ببین عیب شاید مال تو بوده اونو درست کن...چون فایده نداره ب بقیه بگی..

جوابشو بده سردش نکن

مامانمم میگه

ولی خداوکیلی زشته میگم.. بعد ی هفته رفتم حموم خودمو آماده کردم! ناهار درست کردم. وسایلشو جمع کرد و گفت خدافظ!

شب قبل رفتن گفت قراره برم! پشت کرد ب من خوابید! دلم شکست. قرار نبود ماشین برداره ولی خودش برید و دوخت و تنم کرد! رفت دنبال کارش. منم گلابی... تنها ولم کرد ک بره ۲۰ روز دیگه بباد!