2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 117 بازدید | 26 پست
درد سینه ندارم اصلا ولی خستگی چرا با حالت تهوع

الان دقیق نمیشه گفت

علایم برا هر کسی متفاوته

و احتمالش هست حامله باشی  اگه ماهای قبل 

قبل پریودی درد زیر شکم نداشتی یه کانال تو تلگرام بود

کانال زنان و زایمان و بچه داری و همه علایم قبل حاملگی و راهکار های زمان حاملگی رو گفته خواستی مطالعه کن

ایتم آیدیش ZANANE988@

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ترشحات زیاد یعنی دائم الخیس. درد پریودی شکم و کمر شاید بزنه به رونات البته گاهی بیاد و بره. گشنگی ...

ترشح دارم درد پریودی هم دارم حستگی و حالت تهوع هم یکم دارم ولی درد سینه ندارم

مرسی عزیزم این ماه لتروزول هم خورده بودم بعدشم امپول اچ سی جی زدم با تجویز پزشک 

چرا انقد زود دارو داده؟ 

سنت بالاس یا مشکل خاصی داری؟ 

آخه میگن تا یک سال باید طبیعی پیش بری اگه نشد بعد دارو و آمپول و... 

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
مرسی عزیزم این ماه لتروزول هم خورده بودم بعدشم امپول اچ سی جی زدم با تجویز پزشک 

امپولم که زدی .اصلا به علائم توجه نکن این امپول کامل علائم بارداری میاره برات چون پر از هورمون hcgهست که هورمون بارداریه

چرا انقد زود دارو داده؟  سنت بالاس یا مشکل خاصی داری؟  آخه میگن تا یک سال باید طبیعی پیش ...

نمیدونم نه مشکلی ندارم اولش ی دوره قرص پرولاکتین خوردم بعدش بهم لتروزول داد البته چون پریودام از اول نامنظم بود تخمک گذاری نداشتم واسه تخمک گذاری بهم لتروزول داد فک میکنم

نمیدونم نه مشکلی ندارم اولش ی دوره قرص پرولاکتین خوردم بعدش بهم لتروزول داد البته چون پریودام از اول ...

آها

دخترکم،نمیدونی از اینکه با بودنت تونستی منو به آرزوهام برسونی و خوشبختیمو تکمیل کنی روی ابرام و دارم روی رنگین کمون میرقصم❤️💋عشق مامان بابا منتظرتیم زودتر بیاد عشقم👨‍👩‍👧
نمیدونم نه مشکلی ندارم اولش ی دوره قرص پرولاکتین خوردم بعدش بهم لتروزول داد البته چون پریودام از اول ...

لتروزول محرک تخمدانه و برای اینکه فولیکول غالب داشته باشی میدن بهت .چون فولیکول نداشتی داده بهت.عزیزم بنظرم کلا بیخیال شو تا موعدت هرچی منتظر باشی برعکس میشه

فولیکول همون تخمک میشه؟

نه فولیکول تو تخمدان هست بعد چندتاش رشد میکنه بزرگ میشه به سایز نرمال رسید میترکه از توش تخمک ازاد میشه که وقتی ترکید مایع ازاد خارج میشه.اگه تو سونو مایع ازاد دیده شه یعنی فولیکول ترکیده