2777
2789
عنوان

شخصیت شوهرم

364 بازدید | 19 پست

بچه ها من تازه بعد ار شش سال زندگی با شوهرم که پسر داییم هم هست دارم یواش یواش میشناسمش،یه شخصیت چند گانه داره انگار،مثلا با بازاریها میوفته مثل اونا میشه،یه مدت با ادمهای مذهبی بیوفته نماز خون میشه و متدین،و بعد دوباره از اونا فاصله بگیره با ارازل بیوفته میشه مثل اونا.من اصلا نفهمیدم این ادم از خودش ثبات نداره ایا؟؟؟؟خیلی ناراحت و افسردم برا این موضوع.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آدم تاثیر پذیریه تو مدیریت کن عزیزم ببین دوست داری بیشتر چه شکلی باشه با اوجور آدم ها رفت و‌امد کن 

دوست من برایت دعا می کنم به خواسته ی  قلبیت برسی لطفا برام دعای خیر کن .با یک دنیا عشق ازت  ممنونم 🌹❤️
 آدم تاثیر پذیریه تو مدیریت کن عزیزم ببین دوست داری بیشتر چه شکلی باشه با اوجور آدم ها رفت و‌ام ...

دقیقا همین نظرمو دارم

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

همه آدمها کم و بیش همینطورن برای همین از قدیم گفتن اگه میخوای کسی رو بشناسی ببین با چه آدمهایی میگرده

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

چرا ثبات نداره بنده خدا؟!

حتما بهش بگو بره پیش روانشناس، مشاوره

صُمٌّ بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ)) 

اتفاقا از لحاظ روانشناسی بد نیست واقعا باید بیففته با ادم های خوب این جور افراد جنبه مثبت بیشتر تو ونودشون وبسشتر جذب افراد مثبت یا مذهبی میشن مواظب رفت امدتون باش بل دوستای خوب دوست بشه 

دخترموکوچیکه اینجوره رفتم روانشناس گفت بد نیست چنین صفتی فقط دقت کن با کی دووسته باهر چی افراد بهتری دوست بشه به نفعشه

واسه دختر کوچولوی من دعا کنید مامان های گل یه مشکل کوچولو داره خواهش می کنم دعا کنید زودتر خوب بشه . اللهم صلی علی محمد و آل محمد