2821
2789
عنوان

ازمایش ژنتیک

411 بازدید | 8 پست

سلام دوستای گلم من همسرم اسپرمش صفره دکتر صاحب کشاف براش ازمایش کاریوتایپ (ژنتیک) نوشته ک خداروشکر ازمایش ژنتیکش خوب بود 

امیدی هست ک از نمونه برداری اسپرم پیدا کنن؟اصلا ازمایش ژنتیک براچی فرستاده؟اگه کسی میدونه بهم بگه نمیدونم امیدوار بشم یا نه تاثیری نداره 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی امکان داره چون ازمایش ژنتیکش خوب بوده اسپرم از بیضه پیدا کنن

منو شوهرمم الان منتظر جواب آز ژنتیکمون هستیم چون تو میکرو برامون جنین تشکیل نمیشه نگران نباش ژنتیک خیلی مهمه الان که سالمه حتما یه راهی براش پیدا میکنن

کاریو تایپ واسه بررسی کل کروموزوماس ک ببینن شکست یا جابه جایی کروموزومی خدایی ن‌کرده نداشته باشن به اینکه بافت بیضه اسپرم داره یا نه ربطی نداره 

ایشالله که داره نگران نباش من خیلیل رو دیدم ک با عمل از بافت بیضشون اسپرم میگیرن

منو شوهرمم الان منتظر جواب آز ژنتیکمون هستیم چون تو میکرو برامون جنین تشکیل نمیشه نگران نباش ژنتیک خ ...

نمیدونی چقد خوشحالم کردی خدا هرچی میخوای بهت بده دلم خوش شد ایشالا خیلی زود جواب بگیری عزیزم 

کاریو تایپ واسه بررسی کل کروموزوماس ک ببینن شکست یا جابه جایی کروموزومی خدایی ن‌کرده نداشته باشن به ...

انشالله براماهم پیدا کنن از بیضه 

فعلا ژنتیکش خوب بود ازمایش اسپرم صفر بود از هرمونم خوب نبود FSH بالا بود الان فقط دلم با ازمایش ژنتیکش روشن شده