2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 47 پست
اره خودمم حرفتو قبول دارم این همسرجان خیلی عجله داره حالا اگر پریود شم این ماه میرم عکس رنگی ان شاا ...

نه عجله و استرس بدتره مخصوصا موقع رابطه و طی دوران اقدام تا پریودی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عجله و استرس بدتره مخصوصا موقع رابطه و طی دوران اقدام تا پریودی

دقیقا

همه سیستم هورمونی بدن رو سرکوب میکنه

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
عزیزم تنبلی تخمدان داری، داروی خاصی مصرف نکردی؟ 

اره عزیزم. این ماه که نه

ولی کلا تو این مدت لتروزول و کلومیفن چندبار مصرف کردم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
عزیزدلم من خودم تواقدامم میدونم چقدر امیدواری کاذب سخته  هرماه هی یسری امیدوارم میکردن وقتی پر ...

خیلی حس بدی من ۶ ماهه اقدامم هر سری میگم این ماه باردار وقتی پری میشم داغون میشم ..کارم فقط میشه گریه

اره عزیزم. این ماه که نه ولی کلا تو این مدت لتروزول و کلومیفن چندبار مصرف کردم

انشالله که نتیجه بگیری گلم. منم همین مشکل رو دارم، ولی هنوز دارو مصرف نکردم

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

خیلی حس بدی من ۶ ماهه اقدامم هر سری میگم این ماه باردار وقتی پری میشم داغون میشم ..کارم فقط میشه گری ...

واقعا حفظ امید و توکل کار سختیهه

ولی باید خودمونو بسپاریم به خدا

ما در مقابل خدا هیچی نیستیم. فقط اراده اونه 

ان شاالله ما رو هم لایق مادر شدن بکنه

انشالله که نتیجه بگیری گلم. منم همین مشکل رو دارم، ولی هنوز دارو مصرف نکردم

من دو ماهه میرم باشگاه واقعا تاثیر داشته برام

قشنگ تخمک گزاری هامو حس میکنم. اگر میتونی ورزش کن

من دو ماهه میرم باشگاه واقعا تاثیر داشته برام قشنگ تخمک گزاری هامو حس میکنم. اگر میتونی ورزش کن

سلام عزیزم منم امروز صبح باید پری میشدم نشدم.. بی بی زدم منفی بود😢😢💔

کسی هرگز نمیداند          چه سازی میزند دنیا                                      چه میدانی تواز امروز      چه میدانم من از فردا                                 همین یک لحظه را دریاب  که فردا قصه اش فرداست
من دو ماهه میرم باشگاه واقعا تاثیر داشته برام قشنگ تخمک گزاری هامو حس میکنم. اگر میتونی ورزش کن

چ عالی عزیزم. باشه حتما

پسرم تاج سرم😍دخترم‌ مونس و همدمم😍 جونم فداتون قلب های مامان❤❤

سلام عزیزم منم امروز صبح باید پری میشدم نشدم.. بی بی زدم منفی بود😢😢💔

کاملا درکت میکنم دوستم

ان شاالله که لقاحت دیر بوده و دیرتر نشون میده

ولی کلا فکرکنیم بهش بدتره باید برنامه زندگیمونو بدون بچه بچینیم و پیش ببریم اگر خدا خواست بچه هم میده