2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 47 پست
اره ولی تو نی نی سایت همه جا دیدم همش نوشتن تا پنج دقیقه درسته بقیش قبول نیست ....ولی وقتی منفی باشه ...

خدا از دهنت بشنوه استار جون. سعی میکنم دل خوش نشم ولی ادم همش دنبال یه کورسوی نوری هست. توکل به خدا هرچی خودش بخواد ما قبول داریم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
اره ولی تو نی نی سایت همه جا دیدم همش نوشتن تا پنج دقیقه درسته بقیش قبول نیست ....ولی وقتی منفی باشه ...

نه بعضی از بیبی چکا بعدش مثبت کاذب میشن من خودم تو اقدامم یکی دوبار واسم پیش اومده ولی حامله نبودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزدلم من خودم تواقدامم میدونم چقدر امیدواری کاذب سخته  هرماه هی یسری امیدوارم میکردن وقتی پر ...

راست میگی منم سعی میکنم امیدوار نشم. شوهرم که اصلا امید نداره میگه ما باید بریم ای وی اف

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
راست میگی؟؟؟ منم میگم شاید یه روز مونده به موعدم بوده دیر رنگ داده چون کلی بی بی چک زدم تو این مدت ...

کلا که زود بی بی چک زدی وقتش نیست الان...ازمایش رود جواب میده....اره من گذاشتم داخل سرویس بهداشتی اومدم بیرون ولی رفتم بهش سرزدم هر چنددقیقه تا اینکه بعد یه ساعت هاله ی کمرنگ افتاده بود ..فرداش ازمایش دادم مثبت بود

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
کلا که زود بی بی چک زدی وقتش نیست الان...ازمایش رود جواب میده....اره من گذاشتم داخل سرویس بهداشتی او ...

روز چند موعدت زده بودی؟بتات چند بود؟

نه بعضی از بیبی چکا بعدش مثبت کاذب میشن من خودم تو اقدامم یکی دوبار واسم پیش اومده ولی حامله نبودم

شایدم اینطوره که شما میگید

راست میگی منم سعی میکنم امیدوار نشم. شوهرم که اصلا امید نداره میگه ما باید بریم ای وی اف

نه بابا هنوز خیلیییی زوده واسه ای وی اف این حرفو نزن 

نمیگم ناامید باش که خدابزرگه ولی اینکه هی استرس داشته باشی هرماه این تاثیر منفی داره 

اونایی که فکرشم نمیکردن یهو حامله شدن 

کسیو میشناسم بعد پنج سال اقدام طبیعی باردارشد

روز چند موعدت زده بودی؟بتات چند بود؟

من کلا پریودام نامنظمه اصلا معلوم نمیکنه چندروزه بعد ۲۰ روز تاخیر زدم بتام ۲۵۰

من کلا پریودام نامنظمه اصلا معلوم نمیکنه چندروزه بعد ۲۰ روز تاخیر زدم بتام ۲۵۰

وای چه جالب عزیزم. خدا برات حفظ کنه. ان شاالله سالم و سلامت بیاد بغلت

برای ماهم دعا کن 

وای چه جالب عزیزم. خدا برات حفظ کنه. ان شاالله سالم و سلامت بیاد بغلت برای ماهم دعا کن 

مرسی انشاالله به زودی به مراد دلت برسی

نه بابا هنوز خیلیییی زوده واسه ای وی اف این حرفو نزن  نمیگم ناامید باش که خدابزرگه ولی اینکه ه ...

اره خودمم حرفتو قبول دارم این همسرجان خیلی عجله داره

حالا اگر پریود شم این ماه میرم عکس رنگی ان شاالله

شاید صبر کنم فردا صبح بزنم بهتر باشه نه؟

ان شاالله خيره عزيزم 

ان شاالله بارداري

ميشه برا مامان شدنم يه صلوات مهمونم كنيد. به زودي ان شاالله چشمان خستم بي بي چك مثبت ميبينه 😍