2777
2789

من بچه ام ۴۰ روزش هست از بس سینه هام رو می مکید شیرم رو میدوشم و شب هد بهش میدم بخوره  الان امشب سینه نمیگیره و گریه میکنه چه گریه هایی بعد باشیشه بهش دادم خورد راحت تورو خدا کمک 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید

ولی خدایی اینجوری شدم😳😨

هی داشتم میگفتم چطوری سیرمیخورن مگه مییشه

🤭

معذرت میخام

تعداد پست های قبلی: 12430                                        💜  تـــــــــــــــــــــــــــــــــــو را دوست می‌دارم💜بی آنکه بدانم تو ضرورتِ منیآب را که می‌نوشیهوا را که می‌بلعینمی‌فهمی جیره‌بندی چه مکافاتی‌ستتنها در نبودِ تو بودکه فهمیدمدوست داشتنِ تومایه‌ی حیات من است 💜💜💜💜💜💜                         

منم بچم تو چله اینطوری بود اما بعدش مقلا دوماهگی سینمم میگرفت از ۴ ماهگی شیشه نگرفت دیگه فقط شیر خودمو میخوره الان که ۱ سالو نیمشه

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست💚🙏❤

منم بچم ۴۲ روزشه ،۴۰ روزگیش منم متوجه شدم دیگه به هیچ وجه سینه نمیگیره دیگه بهش شیشه ندادم یه شب کلا بچم نخوابید و گریه میکرد و سینه نمیگرفت ولی تحمل کردم درست شد ولی دیگه بهش شیشه نمیدم

لباس زیرای ست و خوشگل میفروشم تو پیجم adak__mod. ممنون میشم با خریدت ازم حمایت کنی😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز