2777
2789

تو داستانا و فیلما اره تکامل تو واقعیت ندیدم 

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا یکسال پیش همچین اتفاقی افتاد ی دختر تو کوچمون با ی خلافکار و لات ازدواج کرد پولدار بود بعد از یکسال ان قد با چاقو میریخت خونشون طلاق گرفتن

ن آرزوی کسی ن آویزون کسی..
چند روز بود دختره یکی از اشناها فرار کرده بود خانواده دختره راضی نبود اینم فرار کرد چند روز نبود 😑

بنده خدا

نمی دونم چرا آدم وقتی عاشق می شه اینجوری می شه همه پلهای پشت سرش خراب میکنه

سلام خوبین ،من یه فروشگاه لوازم آرایشی و عطر دارم💄💄 .کیلینیک هدی لانکوم ویکتوریا هرچی بخاید 🌺🌺تازه اومدم تو سایت یه نگاه به تاپیکهام بندازین😊
دقیقا یکسال پیش همچین اتفاقی افتاد ی دختر تو کوچمون با ی خلافکار و لات ازدواج کرد پولدار بود بعد از ...

برا اشناهامون همین قضیه اتفاق افتاده دخترو فراری داد بعد چند روز اوردن با خانوادش اومدن خواستگاری اونجا فهمیدن به دختره تجاوز کرده صیغه هم شده دعوا شد پسره چاقو دراورد شیشه شکوند به خانواده دختره توهین کرد اصلا یه اوضایی بود