2821
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

156 بازدید | 7 پست

توروخدا کمکم کنین دیگه خستم دوساله و نیم تو اقدامم منی که ترس آمپول داشتم هرروز میزنم مشکلات زندگیمو نبود پول با سن کمم تحمل میکنم ولی وقتی شوهرم ارزش نمیده قدرمو نمیدونه کم میارم خواهر شوهرم هم سن منه خونس با اون یجوری رفتار میکنن انگار بچس ولی با من انگاری یه زن 40سالم هرچی اون بهم بی احترامی میکنه شوهرم طرف اونارو میگیره دیگه کم اوردم نه خدا بهم بچه میده بشه دلخوشیم هیچ دلخوشی ندترم تو زندگیم خسته شدم کمکم کنین چیکار کنم

همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم اگه واقعا شوهرت ب خاطر بچه دار نشدنت سر زنشت میکنه کاملا اشتباهه چون ممکنه مشکل از خودش باشه.....بعدشم اگه پول داشته باشه مشکل حل شدنیه پس خودشو ب خاطر بی پولیش سر زنش کنه ن تورو .....بعدشم شوهرت حق نداره تورو تحقیر کنه جلو کسی اگه میدونی داری اذیت میشی از من ب تو نصیحت باهاش زندگی نکن مرد باید بدونه اول و اخرین نفر زندگیش خانومشه پس اگه قدرتو نمیدونه ترکش کن زندگی ی بار بیشتر نیس با کسی باش ک عاشقته

خدا بهت بچه نمیده که ببینی داری کجا زندگی میکنی بعد تو هی اصرار میکنی -_-

اره حکمتی توشه حتما

همسرمو پسرم با وجودتون خوشبخترینم واستون جونمم میدم عشقای زندگیم عاشقتونم خدا از چشم بد حفظتون کنه 👪
عزیزم اگه واقعا شوهرت ب خاطر بچه دار نشدنت سر زنشت میکنه کاملا اشتباهه چون ممکنه مشکل از خودش باشه.. ...

میدونه مشکل من نیس مشکل خودشه ولی میگه تو بچه دار نمیشی بابام ماراحتی قلبی داره نمیتونم ناراحتش کنم همشو میریزم تو خودم میگم شاید مشکل از منه ولی هرچقدر کوتاه میام بدتر میشه

میدونه مشکل من نیس مشکل خودشه ولی میگه تو بچه دار نمیشی بابام ماراحتی قلبی داره نمیتونم ناراحتش کنم ...

اشتباه تموم زنا همینه دیگه هر مشکلی دارن ب خاطر ی عده دیگه ک ناراحت نشن کوتاه میان اما عزیز من باباتم راضی نیس ب این شرایط تو بخدا وقتی کسی کوتاه بیاد همش میشه تو سری خور شوهر ....زندگی زندگی توعه اما اگه من بودم یک ساعت ک سهله یک دیقه دیگه باش زندگی نمیکردم گذشت دوره مرد سالاری تموم شد ولی بازم نظر نظر خودته صلاح مملکت خویش خسروان دانند

اشتباه تموم زنا همینه دیگه هر مشکلی دارن ب خاطر ی عده دیگه ک ناراحت نشن کوتاه میان اما عزیز من بابات ...

امروز اومدم خونه مامانم اینا به مامانم گفتم گفتم فعلا به بابا نگه ببینم چی میشه