2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکرت مشکل داره 

طرز بيانتون درست نيست شايد شما به مشكل ما برنخوردين ك بي دليل خواهر شوهر يا مادرشوهرتون بهتون توهين كنن هرچقدر هم احترام بزاري بايد نفهمن پس لطفا درست نظر بدين

منو همسرم هم حذشون كرديم من حتي خيلي بع به همسرم گفتم بريم مادرتو ببين ولي ميگه نميخوام خيلي دلمو شك ...

نه من رفت و امد میکنم ولی تو ذهنم حذفشون کردم کلا پاک ،انگارو اسم کمدن یا دمپایبی🤭

نه من رفت و امد میکنم ولی تو ذهنم حذفشون کردم کلا پاک ،انگارو اسم کمدن یا دمپایبی🤭

ما از اول عقدمون يسال رابطه دووم ميورد بعد ك يسال تموم ميشد خواهر شوهرم دعوا مينداخت رابطه يسال قط ميشد بازم سال بعد همون جريان كلا ديگه قط كرديم همه ي دعوا هم تقصيره خواهر شوهرمه خيلييييي حسوده خيلي

ما از اول عقدمون يسال رابطه دووم ميورد بعد ك يسال تموم ميشد خواهر شوهرم دعوا مينداخت رابطه يسال قط م ...

مال من زجرم داده خواهرش عجیب همسرمم قبول داره ولی میگ خواهرم از خونمه نمیتونم ترکش کنم مجبورم رفت و امد کمم ولی واسم بی اهمیتن

مال من زجرم داده خواهرش عجیب همسرمم قبول داره ولی میگ خواهرم از خونمه نمیتونم ترکش کنم مجبورم رفت و ...

عععع همسره كلا ولشون كرد من حتي بعد اخرين دعوا افسردگي شديد گرفتم مريض شدم هرشب به خدا التماس ميكردم جواب منو ازشون پس بگير نزار توهين هاشون زمين بمونه ي شب موقع گريه هام نفرينش كردم مادرشوهرمو ١هفته نشد ماشين زد بهش