2777
2789

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

تلفظ حرف ر

داداش منم چون شش ماهه به دنیا اومده از اولش نمیتونه ر رو تلفظ کنه الان هشت سالشه میشه بگین این شخصی که شما میگین چرا نمیتونه درس تلفظ کنه؟

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.
داداش منم چون شش ماهه به دنیا اومده از اولش نمیتونه ر رو تلفظ کنه الان هشت سالشه میشه بگین این شخصی ...

خودمم .مثل غ تلفظ میکنم .دکتر معاینا کرد گفت مشکل فیزیکی زبون نداری از اول اشتباه شنیدی اشتباه یاد گرفتی

خودمم .مثل غ تلفظ میکنم .دکتر معاینا کرد گفت مشکل فیزیکی زبون نداری از اول اشتباه شنیدی اشتباه یاد گ ...

یعنی از بچگی غ تلفظ کردی

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.

من اکثرا دیدم "ر" رو "ی" تلفظ میکنن

یه روزی میاد که دیگه دلت برام نریزه ؛ که یادت نیاد تولد من چند پاییزه ؛ هر کدوم از ما کنار یکی دیگه خوشبخته ؛ چیزی که امروز باورش واسه هر دومون سخته