2777
2789
عنوان

خرحی ندادن همسرم

238 بازدید | 22 پست

سلام من 5ساله ازدواج کردم و یه پسر دو ساله دارم. اون زمانیکه همسرم اومد خواستگاریم شغل مناسبی نداشت درامدش پایین بود(الان خداروشکر کارمنده و حقوق خوبی داره) منم خیلی باهاش راه اومدم هم تو خرید کالا هم مجلس عروسی طوریکه حتی طلاهامو برا عروسیمون فروختم. یک سالی مستاجر بودیم تا اینک مامانم یه خونه بهمون داد ک مستاجری نکشیم. (پدرم به رحمت خدا رفتن ارثمو دادن) با بقیه پولش یه ماشین خریدم ک اونم فروختم شوهرم وام گرفت گذلشت روش و یه ماشین بهتر خرید. با این اوصاف تو این ۵سال یکبار بمن تو جیبی نداده و تنها باری که لباس برام خریده دو سال پیش بوده. لباسای عیدمو مامانم برام خریده. وقتی بیرون کاری دارم به زور بهم ماشین میده میگه بنزین گرونه و... دو سه هفته هست که شبها سر دردم به خودش نمیاره که یه دکتر برم. بخدا میرم جایی با خواهرم با دوستام اونا پولمو حساب میکنن. حرف زدن باهاش هیچ فایده ای نداره. یبارم یه هفته باهاش قهر کردم رفتم از خونم. نمیدونم باید چیکار کنم. لباسای خودم و پسرم رو دست دوم از دیوار میخرم. شما بگین چیکار کنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بد عادتش کردی گلم واسه همین اینجوری شده

من یه زندگی عالی دارم و خیلی خوشبختم و دونه دونه به خواسته هام میرسم🥰🥰خدایا شکرت به خاطر دختر نازی که دارم و یه پسر خوشگل که بهم دادی.خدایا شکرت که حاجت دلم رو بهم دادی همیشه به لطفت امید دارم خیلی دوست دارم خدای مهربونم.

ببخشید اینو میگما خونه و ماشین و که پولشو تو دادی لباساتم که مامانت میخره پس شوهرت فقط چیزشو آورده اونجا دقیقا عین شوهر منه

بعضیا سواد حرف زدن که ندارن هیچ...شعور خفه شدنم ندارن...
باهاش صحبت کن بگو همون قدر که تو توزندگی حق داری منم دارم    

صحبت کردن باهاش بی فایدست. الان براش رو برگه نوشت م ک صبح بره سرکار بخونه. حداقل بعنوان یه کارگر که خونه هاتو مرتب میکنه یا پرستار بچت بهم انعام بده

وااا یعنی چی...ببخش ولی خودتون روودادین و بهش فرصت دادین که سواستفاده کنه...هر مردی جنبه حمایت زن رو نداره شما نباید بهش رو میدادین دیگه پایین نمیاد ...چون فکر میکنه کارش درسته و بدتر اینکه خودتون رو بی ارزش کردین و لباس نو نپوشیدین....یکم کارتون سخته اینجور مردا رو دیر میشه عوض کرد و روشون باید خیلی کار کنی