2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سه تاشون خیلی بدن ببخشید رک گفتم اما حالا باز رایان بهتره

❤دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

کارن ادم یاد کارتن میفته رایان یاد رایانه ماکان هم یاد اون خوانندها میفتم اما باز میگم رایان بهتره😑

❤دختر فروردین عاشق بهار..دو فرزند دارم پسرو دختر..🌹الهم انی اسئلک الخاتمه💚 خدایا من ازتو پایان خوب میخواهم🤗

کارن ادم یاد کارتن میفته رایان یاد رایانه ماکان هم یاد اون خوانندها میفتم اما باز میگم رایان بهتره😑

من فقط خواستم رای بدین نظر نخواستم😃 مرسانا جون ما در زبان محلیمون به مرغ میگیم مِر و مرسانا منو یاد مرغ میندازه ببخشید رک گفتم❤

من فقط خواستم رای بدین نظر نخواستم😃 مرسانا جون ما در زبان محلیمون به مرغ میگیم مِر و مرسانا منو یاد ...

چرا ناراحت میشی عزیزم هرکسی نظرشو میگه دیگه... راحت باش ناراحت نمیشم چون اسم مستعاره تا شناسایی نشم😂😂