2777
2789
عنوان

بهترین روش جلوگیری ازبارداری

268 بازدید | 19 پست

سلام دوستان خیلی معذرت میخوام رک بی پروا میگم ولی مجبورم بپرسم چون کسی راندارم واقعاواسم توضیح بده یه سوالی داشتم اینکه من‌سه ساله ازدواج کردم وهیچ موقعی رابطه بدون ک ا ن د و م نداشتم میخواستم ببینم واقعازن وشوهرا هیچوقت نمیتونم رابطه مستقیم داشته باشن الا تازمانیکه بخوام بچه دار شن؟ واینکه قرص ضدبارداری تضمین میکنه یانه ؟به نظرتون چیکارکنم که بتونم لذت ببرم به طورمستقیم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کا ندوم مطمئن و بی ضرر ترین روشه 

روزهای قبل از پری احتمال بارداری خیلی کمه ولی بازم صفر نیست ، میتونی اون روزها طبیعی جلوگیری کنی 

خوب احتمال بارداری هست مااصلاشرایطش را درحال حاضرنداریم

به نظر من تو خودت رو به دردسر ننداز قرص و آمپول و این چیزا خیلی عوارض داره و ممکن ناباروری بیاره همسرت رو وادار کن حواسش باشه هیچ اتفاقی نمی افته ما که این کارو میکنیم و از همه لحاظ راحتم خدارو شکر

ک ا ن د و م آشغال بیخوده.قرص امکان فراموشی هس.دستگاه استرس زیاده !!!طبیعی تا ۲ سال داشتم اما باید شو ...

منم ۱۰ سال قرص مصرف می کنم دیگه از خوردنش حالم بهم می خوره امپول چطوری  باید چند ماه ی دفعه بزینی