2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مانتو خریدم ..شلوار هم خریدم موند کفش و لباس تو خونه ای .لباس بچمم که خریدم  

عزیزم میشه بگی مانتوت چه مدلیه؟

بعضی وقتهابرای خوب شدن حالت ...نباید سمت آدما بری ! گزینه های امن تر ومطمئن تری هم هست...بارون ، هوا ، موسیقی ، قهوه ..........
رنگش همینه مدلشم همینه منتها ماله من ساده اس.

مبارک باشه گلم چه خوش رنگه بشادی بپوشی😍

چند گرفتی؟

بعضی وقتهابرای خوب شدن حالت ...نباید سمت آدما بری ! گزینه های امن تر ومطمئن تری هم هست...بارون ، هوا ، موسیقی ، قهوه ..........
ممنون..100گرفتم

۱۰۰😦😦😦😦😦از کجا گرفتی مگه مانتو ۱۰۰تومنی هم هست چه خوب گرفتی🤔

۱۰۰😦😦😦😦😦از کجا گرفتی مگه مانتو ۱۰۰تومنی هم هست چه خوب گرفتی🤔

قیمت بالا بودن اکثرا ولی گشتم یه  مانتو فروشی بود اکثر مانتوهاش 88تا 100بود واقعا قشنگ بود یه مانتو خواهرشوهرم خریده بود 190خییلی قشنگ وشیک اونجا دیدم زده بود88 حیف نمیشد برای خودم بخرم 

قیمت بالا بودن اکثرا ولی گشتم یه  مانتو فروشی بود اکثر مانتوهاش 88تا 100بود واقعا قشنگ بود یه م ...

عالی گرفتی مبارکت باشه❤👌

مانتو خریدم ..شلوار هم خریدم موند کفش و لباس تو خونه ای .لباس بچمم که خریدم 

الان اجناس شب عید رو اوردن؟

آری آغاز دوست داشتن است گرچه پایان راه ناپیداست من به پایان دگر نیندیشم که همین دوست داشتن زیباست.... :-* 
سمت ما که اره .تازه میخواستم بافت بخرم پیدا نکردم همه مانتو شب عید اومده

شما کدوم سمتی؟ من میخام برم هفت حوض نمی دونم الان آوردن یانه

آری آغاز دوست داشتن است گرچه پایان راه ناپیداست من به پایان دگر نیندیشم که همین دوست داشتن زیباست.... :-*