2777
2789
عنوان

سرکلاژ

205 بازدید | 6 پست

بچه ها واسه سرکلاژ تو بیمارستان دولتی چند روز بستری میکنن الان رفتم دکتر نامه داده واسه بستری میگه شنبه بستری میکنن یکشنبه عمل دوشنبم مرخص منم بچه کوچیک دارم هی ب من گفت بیا شخصی بیرون من قبول نکردم میخوام  بدونم داره اذیتم میکنه که سه روز میخواد بیمارستان نگهم داره یا ن ؟

اصلا حالم گرفتست انقد گریه کردم بارداری دومم ناخواسته بوده 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

سرکلاژ یعنی چی؟چقد زیاده تو نی نی سایت

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
سرکلاژ یعنی چی؟چقد زیاده تو نی نی سایت

دوختن دهانه رحم

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه حتما شخصیم میرفتی همین بود

خیلی منتظرم بیاد.خیلی کارا کردم  تو همه اون لحظه ها فک کردم احتیاجی به حضورت نیست اما الان خیلی داغونم من موندمو باز دست خالی .اینبار از تو میخوام میدونم اگر تو بخوای میشه .پس کمکم کن .کمک کن این ماه به بهترین شکل بشه
دوختن دهانه رحم

میدوزن که بچه نیفته پایین؟از کجا میفهمن این مشکلو داری که میگن سرکلاژ کن

میدوزن که بچه نیفته پایین؟از کجا میفهمن این مشکلو داری که میگن سرکلاژ کن

که دهانه رحم زودباز نشه ب اصطلاح زایمان زودرس نگیری

تو سونوگرافی طول سرویکس چک میکنن متوجه میشن

عزیزم نمیدونم دکترت برچه اساسی اینوگفته ولی دکترمن توشخصی صبح بستری میکنه تاظهرانجام میده فرداصبحم مرخص.من خودم براپساری اصلآبستری نکرد صبحم رفتم تابعدازظهربرگشتم خونه

خداجونم عاشقتم