2777
2789
عنوان

چقدر دنیا بده

156 بازدید | 18 پست

بچه هااا من پلی کیستیکم پریودام خیلی نامنظم نیست اما از زمانی که ازدواج کردم یه کوچولو بهم ریخت که با خوردن گلوکوفاژ یا همون متفورمین بهتر شدم اما از بس درباره نازایی شنیدم همش ناداحتم و نا امید حس میکنم باردار نمیشم اصلا اقدام نکردما ولی خیلی نا امیدم تروخدا بیاید امید بدید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

‌عزیز دلم نشه چیه احتمالا وسواس فکری داری معنویات رو تو زندگیت تقویت کن😘

اره خیلی ....میدونی از بس اطرافیات میکنن تو گشت که نیاری دیگه نمیشه ها ...تنبلی داری باید زود بیاری نمیدونم دیر شد....تنبلی باعث ناباروریه و.....ولی شما راست میگی معنویاتم ضعیف شده

ای بابا تا خدا نخواد هیچی نمیشه خواهر من تنبلی تخمدان شدید داشت با اضافه وزن شدید با همون ۱ بار ا ...

یه سوال؟ درسته میگن اگه اصافه وزن داشته باشی حاملگی خیلی سختی داری؟

اره خیلی ....میدونی از بس اطرافیات میکنن تو گشت که نیاری دیگه نمیشه ها ...تنبلی داری باید زود بیاری ...

منم تنبلی دارم

ماه دیگه میشه ۱ سال که عروسی کردم اتفاقا تو فکرشم هستم ولی خوب به خداگفتم هروقت خودت دادی شکرت

بعدم تا ۱ سال حامله نشی طبیعیه

اتفاقا من اضافه وزن هم دارم که کم کردم چند کیلو ولی میخوام رژیم رو ادامه بدم

نه دارو مصرف نکردم. من ۲۸ ساله بودم باردار شدم. یادمه دو ماه یه بارم پریود نمیشدم.

وای خدا کنه منم اینجوری باشم پس چرا این همه آدم هستن که باردار نمیشن همشونم از اطرافیان من هستن فامیلای شوهرمن

منم تنبلی دارم ماه دیگه میشه ۱ سال که عروسی کردم اتفاقا تو فکرشم هستم ولی خوب به خداگفتم هروقت خودت ...

هر دکتری میری میگن وزنت و بیار پایین آفرین ادامه بده ....منم چاقم اما خب پرخوری عصبی دارم خیلی سخته برام کم کردن 

وای خدا کنه منم اینجوری باشم پس چرا این همه آدم هستن که باردار نمیشن همشونم از اطرافیان من هستن فامی ...

نگران نباش موقع اقدام هم نی نی سایت نیا.😅

وقتی ارزش‌ها عوض شوند عوضی ها با ارزش می شوند. (گاندی).