2777
2789
عنوان

گینه گلون دا🤓

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 47 پست
نگران اولما فقط بیدنه آشپازخانانی تمیزلمیشم هر یریم قالب

آخیییش پس تک دیرم😅😅😆😆😆😆

جون عزیزانتون برا خلاصی همه ی مریضا از این بیماری یه صلوات بر محمد و آل محمد بفرستین به امید شفای تمامی بیماران

خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفته‌ایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجه‌گرفتن باهاش خیلی راحت‌تر از چیزی بود که فکر می‌کردم! 🥑💪

بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقه‌ام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.

فکر می‌کنم این‌طور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار می‌تونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄

من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وای آختارما من بیلدیر دوز چارشنبه سوری گونی قیزیم سوت داغیتدی آشپزخانیه اوتدیم آغلادیم

😰😰😰

منیم اوغلوم نچه سری لباسشویی لوله سین چخارتده گویده آشپزخانه وسطینه دنیام اولده کثیف سو😭

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
بیشتر ببینید
آخی خردا اوشاغم وار  اونا گورا تز باشلامشام

منده اونا خاطیر باشلامیرام.چون اِوی ویران اِلیر.بایراماجان ۱۰۰ یول گرَک تمیزلییَم🤕🤕🤕

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
سوزده چارشنبه گونی  سوت داش پیشیررسوز؟

یوخ باجی سوت پیشیریردیم قویام یخچالا داغیلدی فرشین اوسته.مم سوتی آش دان خوشیم گلیر دین اوزیم ۰ارشنبه گونی پیشیرم اما خب رسمیمیز یوخدی

جون عزیزانتون برا خلاصی همه ی مریضا از این بیماری یه صلوات بر محمد و آل محمد بفرستین به امید شفای تمامی بیماران
😰😰😰 منیم اوغلوم نچه سری لباسشویی لوله سین چخارتده گویده آشپزخانه وسطینه دنیام اولده کثیف سو😭

یانامیاسان اوشاخ دین یوخدی آیری شی تاپمیسان اویناتماخا وای من اولسیدبم سهته الردیم 

منیم اویم همیشه تمیزدی. کوزت تکین دستمال الیمده

اله جانینین

یانامیاسان اوشاخ دین یوخدی آیری شی تاپمیسان اویناتماخا وای من اولسیدبم سهته الردیم 

اله گشگردیم چه😂😂

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍
بیشتر ببینید
چوخ تز باشلامیشیز نخبردی مگر

تز ده دیره والاه گوزو یومیب آچبسان اسفندین ۱۵ دی

منیم عادت المیشم گَرَح گونده اووی تمیزلییم

بیزیم اوده تمیزلیخ فقط ۵ دیقه دوام گتیرر🤕🤕🤕من تمیزلَرَم دالیمجان توکَر😭😭😭😭

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
اله گشگردیم چه😂😂

باجی هارالیسان ؟گشگشردیم یا قیشقیردیم؟اوزون اوجور یازیسان؟؟