2777
2789
عنوان

كمككككك 😔

106 بازدید | 7 پست

سلام 

ماماناي گل خواهش ميكنم كمكم كنيد

من تو عيد قراره زايمان كنم اما پيش هر دكتري ميرم ميگه عيد تهران نيست و مسافرته

شما دكتر خوب ميشناسيد كه عيد تهران باشه و سزارين انجام بده 🥺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم كه ميترسم امروزم كه مطب دكترم بودم همه خانومايي كه طبيعي زايمان كرده بودن ميگفتم طبيعي زا ...

چرت گفتن من طبیعی اوردم بدون حتی یه بخیه بیچاره نکنی خودتو دختر طبیع چند ساعت درد میکشی سزارین 40روز بخدا اونا که سز شده بودن نمیتونستن کمرشونو باز کنن خیلیا نتونسته بودن بخیه رو مراقبت کنن دور از شما تمام بخیه هاشون باز شده بود از ترس نیومده بودن بیمارستان 10سانت دست میرفت توشکمشون وقتی میومدن با گاز و باند محکم میکشیدن رو عفونتا تا ببرنشون وای اینا جیغ میزدن تو اتاق ایزوله هم نگهداری میشدن

هیچوقت با کسی که چندتا از کاربریاش تعلیق شده نجنگ چون اون چیزی برا از دست دادن نداره!! 😁

عزیزم زایمان طبیعی خیلی خوبه درسته دردمیکشی ولی واقعابعدزایمان انگارنه انگاراصلاحامله بودی.من بااینکه خیلی دردکشیدم امابعدزایمانم خیلی راحت بودم بخیه نخوردم فقطماماگفت س تابرازیبایی برات میزنم.اونشب بهدزایمانم تاصب پسرموبغلم توسالن راه میبردم بااینکه مامانمم پیشم بود بهش میگفتم توبخواب خودم هستم.وقتیم ترخیص شدم اصلاتوجانرفتم هرکیم میومدخودم پذییرایی میکردم.تازه اگه توعیددردت بگیره میتونی بری بیمارستان اصلااحتیاج به دکترت نیست خودشون دکتردارن.

ب خدا اعتماد داشته باش.. یجوری پازل زندگیتو میچینه ک لایقشی..