2777
2789
عنوان

معنیش چیه بچه ها

202 بازدید | 12 پست

if you are always trying to be normal

you will never know how amazing you can be

حالا بچه ها این متنرو نوشته منظورش به خودشه یا مثلا شخصه مقابلش؟

كجاست؟ كي؟ كسي كه بشه به تنهايي ترجيحش داد.

برای خودش

میگه اگر همیشه تلاش کنی نرمال ب نظر بیای هیچ وقت نمیفهمی ممکن بود چه ادم عجیبی باشی

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شگفت انگیز

عجیب هم معنی میده شگفت انگیز هم

اصولا کلمات انگلیسی گستره زیاد و بازی دارن

زندگی شاید ان جشنی نباشد که انتظارش را داشتی            اما حالا که به ان دعوت شدی تا می توانی زیبا برقص Ես փնտրում եմ հին հայ ընկերներ
معنی عجیب اصلا نمیده عزیزم

😕

عجیب به نوعی مترادف شگفت انگیز نیست مگه؟؟

😕 عجیب به نوعی مترادف شگفت انگیز نیست مگه؟؟

عجیب یذره بار منفی داره اما شگفت انگیز بارش مثبته اینجا جنبه ی مثبت منظورشه

But the beat goes on: da-da-dom, da-dom, dah-dah, dah-dah***تو فقط دلت بخاد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش با من❤❤.....های✋ مای نِیم ایز : ها؟؟🤔 مای نِیم ایز : وات؟؟🤔 مای نِیم ایز : عااااادلهههههه😎😒های کیدز🤚☺دو یو لایک وایلنس؟؟😀😀😐...آهای خوشگل عاشق °°° آهای عمر دقایق °°° آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍🎆...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid... I have loved you for a thousand years... I'll love you for a thousand more❤❤... Tut elimden beni çok sev... Kimseye ‌verme... Seveceksen ömürlük sev... Bir günlük sevme❤❤... ای چراغ هر بهانه از تو روشن از تو روشن😍😍ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤
معنی عجیب اصلا نمیده عزیزم

منو به شک انداختی رفتم سرچ کردم دیدم درسته

عجیب و شگفت انگیز در یک معناست

البته اشکال در ضعف یادگیری ادبیات فارسی خودمونه 

چون منم یه لحظه نتونستم تجزیه تحلیل کنم عجیب و شگفت انگیز یکیه یانه

نه عزیزم کجا مترادفن اخه 😅

باور کن مترادفه

اابته تو متن شگفت انگیز درست تر بود که چون ذهنم یاری نکرد عجیب گفتم ولی مترادفن

عجیب یذره بار منفی داره اما شگفت انگیز بارش مثبته اینجا جنبه ی مثبت منظورشه

اره این درسته

شگفت انگیز باید ترجمه میشد که چون پیدا نکردم کلمه جایگزین عجیب رو اوردم

منو به شک انداختی رفتم سرچ کردم دیدم درسته عجیب و شگفت انگیز در یک معناست البته اشکال در ضعف یادگی ...

عزیزم گوگل ترنسلیت مرجع نیست!! از دیکشنری نگاه کنید 

حالا اینکه به معنای عجیب هم کسی ترجمه اش کنه باز به معنی مترادف بودن شگفت انگیز و عجیب نیست! 

باز هم من تخصصی نه تو ترجمه دارم نه تو ادبیات فارسی 

بحث بی فایده ای میشه 😅

نظر شمام محترم