2777
2789
عنوان

نماز

68 بازدید | 7 پست

سلام کیا نماز میخونن و چند وقته شروع کردید .من وقتی شروع کردم ازامام رضا خوتستم کمکم کنه ک همیشه بخونم الان صبحا غذاشو میخونم ولی ۲ساله نمازامو همیشه میخونم اول بار ۴۰روز خوندم بعده ۴۰روز ترک نشد هیچ وقت خیلیم حاجت گرفتم از نماز ی وقتایی بد ترین مشکلمو خدا حل کرده وقتی سره نماز گریه میکردم بعدش اروم میشدم و خدا مشکلمو حل میکرد یا اگ حاجتی داشته باشید نماز بخونید ازته دل سه بار امام رضارو ب جونه جوادش قسم بدید حاجت میگیرید بخدا .نماز امام زمان هم خیلی حاجت میده

خدا جونم مرسیییی بابت هدیه ات .ممنون ک منو لایق مادر شدن دونستی خودت مواظبه کوچولومون باااش.💜⁦♥️⁩💜💖

من با امام رضا قهرم از پارسال😢 

کلی نماز قضا دارم نمازهای ظهرم اکثرا قضا میشه چون از سرکار میام قشنگ انگار له له شدم تا ندارم ناهار بخورم

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من از 9 سالگی نماز میخونم،ولی مث اینکه خدا هوای شما رو بیشتر داره،خدا اصن از من خوشش نمیاد، هرچی صداشم میزنم جواب نمیده

این دفه نماز خوندی برا منم دعاکن بگو خستم یا حاجتمو بده یا جونمو بگیر ینی چی ک همه ی درا رو ب روم بستی و تو بدبختی ولم کردی حتی نمیزاری بمیرم میگی خودکشی گناه نابخشودنیه پس من چیکارکنم

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 
من با امام رضا قهرم از پارسال😢  کلی نماز قضا دارم نمازهای ظهرم اکثرا قضا میشه چون از سرکار می ...

ان شاالله ب دل خوب و خوش نماز خون‌بشی برات آیت الکرسی میخونم   💙💚💛❤💙💚💛❤

ان شاالله ب دل خوب و خوش نماز خون‌بشی برات آیت الکرسی میخونم   💙💚💛❤💙💚💛❤

فدای مهربونیت😍😘😘😘

کاربران قلعه، elinalooove ، مارال _   و بقیه اونایی که قبلا توهین کردن و الان با کاربریای جدید هستن به هیچ عنوان با من مخاطب نشن⛔️

والا من از 9 سالگی نماز میخونم،ولی مث اینکه خدا هوای شما رو بیشتر داره،خدا اصن از من خوشش نمیاد، هرچ ...

سلام آیت الکرسی میخونم ان شاالله خدا حال و احوالت  رو ب دل خوب و خوش خوب کنه❤💛💚💙❤💛💚💙