2777
2789
عنوان

بهترین رشته وکار برای خانمها

129 بازدید | 16 پست

خانمها

به نظرتون کسایی که رشته انسانین

بهترین رشته و با درامد متوسط در حال حاضر براشون چیه؟

کیا زود وارد بازار کار شدن؟

کامپیوتر بازار کار نداره؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دبیری دبیری حقوقش کمه که کمه.خرجیه خونه رو که نباید بده

اره دبیری منم شنیدم حقوقش کمه

مکان اموزشیم زیاد حوصلم نمیکشه

حس میکنم استعدادشو ندارم اصلا

فن بیانم خوب نیست

رشته خودم🤗

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی
چیه رشتتون

مامایی

یک عدد ماما هستم🤗 تو حیطه کاری خودم به سوالاتون جواب میدم😍 لطفا در مورد اینکه چه قرصی بخورم سقط کنم ازم سوال نپرسین.چون جواب نمیدم.نمیخوام تو کشتن یه طفل بیگناه سهیم باشم.کاربر سال  ۸۸ هستم. از بس‌ گفتین عکست بزار ببینیم خسته شدم😑گذاشتم پروفایلم.خوبه؟😐 اونایی هم میگن عکس خودت نیست میتونم بازم عکس بزارم اصلا سلفی هم میزارم  واژینیسموسی ها بیاین پی وی

من الان سیزده ساله از دیپلم طراحی دوختم میگذره..مادردوتابچم..الان دارم میرم یک کارگاه روبرو خونم دستم باز راه بیفته کارگاه بزنم با وام خوداشتغالی و کارآفرینی که به این رشته تعلق میگیره...نشدهم همین کارگاه میمونم برجی یک ..یک و نیم درامدداره ....

خواهرم الان یازدهم تصویربرداری یه...الان یک فیلمبرداری ساده عروسی سه ملیون میدن...چقد الان آتلیه ها پول سوامیکنن خب...

الهی و ربی من لی غیرک