2789
عنوان

تکنیک معجزه گر

1133 بازدید | 14 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/3857935/پیشرفت-کوانتومی-۱من معجزه این تکنیک را در کمتر ۲۴ ساعت دیدم خانما بخدا قسم کلید ثروت و نعمت در این تکنیک هست بشرطی که با حضور قلب و استغفار همراه باشه

نومید مشو امید می دار ای دل در غیب عجایب است بسیار ای دل

واااای سلام 🌺🌺🌺

شما یه تاپیکی دارین نماز فوق مجرب برای هر حاجتی  من سیوش کردم تا حالا به 20 نفر معرفیش کردم همین الان الان  یکی برای اینکه تو شهر خودشون کار پیدا کنن دعا میخاست چندتا لهش گفتم اینو هم گفتم 🌺🌺🌺

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خوب چیکار کردی؟؟ یکم توضیح بده

نمازمو اول وقت کردم بعدشم استغفار فرستادم همین امروز یهویی از جایی که فکرشو نمیکردم یک پول هنگفتی بهم رسیده من خودم فکر میکردم نهایت ۵۰۰ هزارتومنه ولی خیلی خیلی بیشتر بود.

شاید خودشون نماز همیشه می خونن که ای نماز واسشون نتیجه داده

عزیزم اون نماز امام زمان واقعا معجزه میکنه به دوستامم که گفتم خوندن معجزه کرده کلا نماز خیلی عالیه

شاید خودشون نماز همیشه می خونن که ای نماز واسشون نتیجه داده

خوب من خیلی اعتقاد دارم و خودمم زیاد دعا و ذکر و اینا میخونم.  خودم یه سری دعا هست که باهاشون همیشه حاجت میگیرم تاپیکش رو هم زدم و معتقدم هرکسی با یه سری دعاها میتونه خوب ارتباط  برقرار کنه. و شاید سخص تا شخص فرق کنه اما خوب برای کسی که راهنمایی میخاد آدم راهنمایی کنه خوبه 🌺🌺

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
واااای سلام 🌺🌺🌺 شما یه تاپیکی دارین نماز فوق مجرب برای هر حاجتی  من سیوش کردم تا حالا به 20 ...

اون نماز عشقه ولی خودم چندماه اراده کردم دوباره بخونمش نمیدونم چرا توفیق نصییم نمیشه واقعا اون نماز معجزه میکنه دلم میخاد تعدادی نذر کنم و بخونم شایدم اینجا یک لیست ۴۰ نفره پر کنم و بخونم

خوب من خیلی اعتقاد دارم و خودمم زیاد دعا و ذکر و اینا میخونم.  خودم یه سری دعا هست که باهاشون ه ...

واقعیتش تو زندگی من دعایی برام جواب نداده...فقط اخر دعا دیگه فقط از اون میل زیادم دست کشیدم گفتم خدایا هرچی صلاحمه همون شه و اونی که می خواستم نشد

واقعیتش تو زندگی من دعایی برام جواب نداده...فقط اخر دعا دیگه فقط از اون میل زیادم دست کشیدم گفتم خدا ...

خب شاید اون خواسته صلاحتون نیست و ته دلتونم ایمان و باور ندارید که میشه و بخاطر همینم نمیشه

واقعیتش تو زندگی من دعایی برام جواب نداده...فقط اخر دعا دیگه فقط از اون میل زیادم دست کشیدم گفتم خدا ...

عزیز دلم 

حتما خیر و صلاحت نبوده.   اینم بدون هر دعایی که ادم میکنه و برآورده نمیشه  یا خداوند چیزی بهتر از خواسته ی مارو بهمون میده و یا دخیره ی اخرتمون میکنه.  پس از دعا کردن دست نکش.  دعا بکن زیاد هم بکن با حس خوب و امیدواری هم دعا بکن ولی همیشه از خدا بخاه درصورت صلاحدید براورده بشه.

امام صادق میگن جوری از خدا دعا کنید که انگار خواسته ی شما پشت در هست و منتظره تا شما دعا کنید و خدا اونو بهتون بده.  یعنی با حس خوب و امیدواری کامل.  خوب حالا دیگه اگه نشه یعنی صلاح نبوده. 

عزیز دلم  حتما خیر و صلاحت نبوده.   اینم بدون هر دعایی که ادم میکنه و برآورده نمیشه   ...

دقیقا باید با حس خوب و خیال راحت طلبید نه با نگرانی و ناامیدی🌹