2777
2789
عنوان

برات میجنگم....!

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 23 پست
الهییییییی بحق حضرت زهرا نینی سالم و صالح زود بیاد تو دلت واسه منم دعا کن توروخدا

ممنون عزیز دلم  ان شالله خدا  حاجت هممونو بده 💔💜

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شالله هرچی مصلحت وخیرخدا توشه برات اتفاق بیفته وقسمت خداباآرزوهات یکی باشه عزیزم😍

💜💜💜💜💜💜💜

بلاخره من بعد از ۱۴ سال مادر شدم 🤩 اونم از روش فرزند خواندگی 🤩🤩🤩پسرم معجزه ی زندگی مون شده   و زندگیمون رو بت بهشت  تبدیل کرده 🤩🤩🤩

تورو خدا واسه منم دعا کنید

منم دارم این روزای پر از انتظار رو میگذرونم

دلم میگیره

و اذا سالک عبادی عنی فانی قریب اجیب دعوه الداع اذا دعان ... خدا جونم خودت گفتی جوابمو میدی من منتظر معجزت هستم    میشه واسه برآورده شدن حاجت دلم یه صلوات مهمونم کنی دوستم🥰🥰🥰
عزیزم ایشالا که خدا زود زود بهت نی نی میده. منم برات دعا میکنم

مرسی عزیزم فدات💔💜

خودمم با اینکه قول دادم دیگه گریه نکنم   نشستم پنهونی اشک میریزم😔

قربونت برم عزیزم، مطمئن باش نتیجه میده، یکی از دوستام هم مثل خودت بود ولی بچه دار شد، اتفاقا تو همین سایته، از خدا بخواه و بهش بگو هر موقع صلاح بود بهم بچه بده؛ ارتباطت رو با خدا بیشتر کن تو سختی ارتباطت رو با خدا بیشتر کنی هنره و نتیجش این میشه که خدا خواسته دلتو برآورده میکنه قربونت برم😢

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
قربونت برم عزیزم، مطمئن باش نتیجه میده، یکی از دوستام هم مثل خودت بود ولی بچه دار شد، اتفاقا تو همین ...

💜💜💜💔💔💔💔💔