2777
2789
عنوان

گرم مزاج

| مشاهده متن کامل بحث + 773 بازدید | 22 پست

خودتو جلوش خوشگل کن هوس کنه😊

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نمیخواد خب میگه ۱۰ روز یک بار 

الان متوجه شدم.خب ببین نیاز هر کسی فرق میکنه دیگه.ولی من اینطور شنیدم که قوه جنسی مردا هرچقد کمتر ازش کار بکشی ضعیف میشه.باید سعی کنی کم کم به رابطه زیاد مایلش کنی.اولش کن هفته ای یبار.بعد یکی دوماه کن ۵ روز یبار.بعدشم هفته ای دوبار

خودت برو سمتش.اینکه موقع رابطه مهربون میشه نشونه خوبیه از اینکه به این رابطه میل داره.میتونی اصلاحش کنی ولی نه زیاد که زده بشه.گاماس گاماس.

والا من از سرد وگرم بودن مزاج نفهمیدم چی گفتین ولی خواهر من شوهر منم کپه مال خودته ولی نه ده روز یه بار هر وقت دلش خواست زمان نداره وهمون موقع ابراز محبت میکنه بعد وقبلش دیگه هیچ خبری از محبت ومهربونی نیست منم حس وسیله بودن بهم دست میده خلاصه چه کاری میتونیم بکنیم من دیگه عادی شده برام عادت کردم هرچند گاهی مواقع بهش نیاز دارم از لحاظ توجه ولی هیچ هیچ دلم میشکنه هرچی هم بگی میگه اونجوری نیست تو فکر میکنی پس میریزم تو دل لامصبم

همیشه سرد بوده؟؟ چای زنجبیل و زعفرون گرمه ولی اگه بالای ۳۰ سالشه شاید کمبود تستوسترون داره سرد شده ...

نع بابا اوایل ازداج اینطور نبود یه دو سه ماهی اینطوری

😐میگف تا ابد باهاتم...خدا بیامرز این اواخر زیاد زر میزد😐
والا من از سرد وگرم بودن مزاج نفهمیدم چی گفتین ولی خواهر من شوهر منم کپه مال خودته ولی نه ده روز یه ...

خعععععلی بده😣

😐میگف تا ابد باهاتم...خدا بیامرز این اواخر زیاد زر میزد😐