2777
2789

آب زیییییاد بخور . ماسک خیار بذار. اول پوستتو با فوم پوست چرب بشور بعد خشک کن و رو جوش ها محلول کلیندامایسین بزن. نیم ساعت بعدش مرطوب کننده پوست چرب بزن که پوستت خشک نشه

فوم ژنوبایوتیک رو پیشنهاد میکنم ۳۰ تومنه

مرطوب کننده هم مخصوص پوست چرب فیس دوکس اونم حدود ۳۰ تومنه

محلول کلیندامایسین هم ۱۰ تا ۱۵ تومنه

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چیزای طبیعی دوست دارم استفاده کنم ماسک خیار چیه

خیار رو رنده کن بذار نیم ساعت رو پوستت بمونه. ژل آلوئه ورا هم همینجور . این دوتا آبرسان عالی هستن

با یخ جوشاتو آروم ماساژ بده زودتر خوب میشن. زیاده روی نکن که پوستت قرمز شه

حموم زود به زود برو. اول حموم سفیدآب رو عین ماسک بزن به پوستت و کارهای دیگتو بکن، آخر حموم رو پوستت بصوزت دَوَرانی ماساژ بده و بعد صورتتو بشور و بیا بیرون

کلیندامایسین جوشارو زود خوب میکنه. اگه عروسیت نزدیکه حتما امتحان کن

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙