2777
2789
عنوان

من میکشمش😢😢

317 بازدید | 13 پست

دیشب با نامزدم حرف میزدیم تلفنی گفت میرم تلوزیونمون خراب شده درستش کنم بعد زنگ میزنم انقدر منتظر موندم انگار نه انگار بهش زنگ زدم گوشیش خاموش بود.امروز زنگ زده میگه ببخشی عشقم من میخام با دوستام برم بیرون 

بزار برگرده یه عشقمی نشونش بدم😤😤😤

حالا اگه من بخام با دوستام برم بیرون انقدر سوال پیچم میکنه کلآ پشیمون میشم😤😤😤

تو خیلی باارزشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان با دوستات برو بیرون 

بهشم اس بده بگو عزیزم دارم با دوستام میرم بیرون

#زن ناموس نیست    در زلف چون کمندش ای دل مپیچ کانجا، سرها بریده بینی، بی‌جرم و بی‌جنایت.

روزی که مردم کشور ما یاد بگیرن همه چیز باید دو طرفه و برابر باشه اون روز کشور ما گلستان میشه. 

یعنی تو با دوستات به سختی میری بیرون ولی این حق خودش میدونه که با دوستاش بیرون باشه؟ 

تو اکثر تاپیکام سعی میکنم اگه چیزی بلدم یادتون بدم یا چیزای خوب رو باهم فرهنگ سازی کنیم باید دست به دست هم بدیم و همدیگرو آگاه کنیم.ما زنیم. از ما قوی تر فقط خداست. راستی اگر قابل دونستید اینستا فالوم کنید shaghayegh_pourahmadi@

تازه اول راهی🤣

خونش حلال

میشه برای منم صلوات بفرستین برای خوب شدن ❤زندگیم❤ دعا کنین التماس دعا دارم💚                            اگه فرستادین بگین منم براتون صلوات بفرستم 
روزی که مردم کشور ما یاد بگیرن همه چیز باید دو طرفه و برابر باشه اون روز کشور ما گلستان میشه.  ...

وای اگه بخام برم که باید از شبه قبلش بهش بگم اونم با بدبختی میگه زود برگردی هاا بعد انقدر زنگ میزنه

تو خیلی باارزشی