امیدمنی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 97 عنوان سلام 38 بازدید | 5 پست خانما من دنبال عرق رازیانه اصل عرق بومادران اصل میگردم ابادان هستم بنظرتون جایی هست حالا عرقیات اصل وطبیعی .دور ور شهر هم باشه میرم میخرم ویا سفارش میدم برای حاجت دلم یه صلوات 🙏 1398/11/15 | 16:27 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
elmira_khanoom عضویت: 1398/11/13 تعداد پست: 34 من شنیدم ی عطاری تو خرمشهر هست ک چیزای اصل داره. ولی دقیق نمیدونم کجاس
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 92891 سید عباس رفتی سلام برسون کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
امیدمنی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 97 من شنیدم ی عطاری تو خرمشهر هست ک چیزای اصل داره. ولی دقیق نمیدونم کجاس اسمش چیه نمیدونی؟ برای حاجت دلم یه صلوات 🙏
امیدمنی مدیر استارتر عضویت: 1398/04/08 تعداد پست: 97 سید عباس رفتی سلام برسون حتمن عزیزم .میرسه برای حاجت دلم یه صلوات 🙏