اره یه ذره اینطوریه ولی من چون خودم میخوام بدوزم میخوام پارچه شو تغییر بدم خوب میشه
وزن اولیه ۶٨ هدف اولیه ۶۳ هدف نهایی ۵۷خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس
کانال تلگرام هست اون خیلی مدلهای متنوع داره شومیز و شلوار داره میخوای بدم بهت مدلا رو ببینی؟
وزن اولیه ۶٨ هدف اولیه ۶۳ هدف نهایی ۵۷خدا جونم میدونم همیشه همه جا هستی کمکم کردی زمین خوردم دستمو گرفتی بعضی وقتها به مو رسید ولی پاره نشده همیشه صدامو شنیدی گریه هامو دیدی خنده هامو دیدی میدونم بنده خوبت نبودم همیشه ناراضی و شاکی بودم ولی من غیر از تو که کسی رو ندارم. رفیقم دوستم نفسم همراهم عشقم هوامو داشته باش مثل همیشه . بوسسسسس
خودمم نمیدونم انگار حول شوهر کردن داشتم شوهرم دوسال بود بیچاره هی میومد خواستگاری بابام میگفت هنوز زوده شوهرم هم آدمه خیلی خوبی خدا رو شکر الانم که یه دوقلو تو دلم دارم 😍😍