2777
2789
عنوان

لباس عید

| مشاهده متن کامل بحث + 1232 بازدید | 94 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این نه عین لباس خوابه

سر بزنید به اینجا☺اللهم عجل لولیک الفرج به حق زینب کبری(س)ما بیهوده به این دنیا نیومدیم یه توصیه دوستانه :برید بگردید ببینید هدف آفرینش و خلقت خودتون چیه برای اون زندگیتون بسازیدostad_shojae@اینجا کمکتون میکنه.              قربون غریبیت آقا😔.                                      پاشدم عائله پیداکردم از خودم فاصله پیدا کردم ؛ سعی کردم به تو مشغول شوم حیف شد مشغله پیدا کردم ؛ آقا....من سر اینکه به تو دل دادم با همه مسئله پیدا کردم...! در نمازم خم ابروی تو را در قنوتم گله پیدا کردم ؛ انتظار این همه انصاف نبود مُردم فیصله پیدا کردم.        آزادی؛ اگه تعریفت از آزادی اینه که خودتو مثل نمایشگاه به همه نشون بدی!  بدان این تو نیستی که آزادی ؛ این بازدید از توئه که آزاده... همون که بالاش مینویسن: بازدید.برای‌عموم‌آزاداست.
اینو بخر🤣🤣🤣🤣🤣

این چرا باسنش این شکلیه😐

خدایاخودت حافظ نی نیم باش میدونی که چقدر تااینجاسختی کشیدم  پسرنازم برای لمس دستات لحظه شماری میکنم😍انشالله همه منتظرا بزودی دلشون شادشه🌹

👈👈👈👈👈آقامن تو یه وضعی گیر کردم که نگو ۱۷ سالمه و بای مانتوی اسپرت بپوشم نه زنونه از طرقی هم تازه عروسم حالا چند وقت دیگه یه جشنی دعوتم میخوام یه لباس مجلسی خوشگل ولی بلند نه ها شومیزی تاپ کتی ... بدوزم خدا وکیلی بیاید چندتا مانتو و لباس اسپرت مجلسی بهم پیشنهاد بدید دمتون گرم همیشه این جا بهترین نظر رو بهم دادید الانم لطفا بهم ایده بدید مرسی عشقا😍😍😍

منم اسپرت پوشم نگفتم شاید زشته بده 🤣🤣🤣اخه گفتی ناسلامتی عیدها

من مجلسی میپوشم حس زنونگی بهم دس میده ولی لباس اسپرت ادم و بچه تر میکنه 

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارم😍💝
👈👈👈👈👈آقامن تو یه وضعی گیر کردم که نگو ۱۷ سالمه و بای مانتوی اسپرت بپوشم نه زنونه از طرقی هم تاز ...

ی شومیزایی هس مجلسی ولی هم ساده هم اسپرت خیلیم نازو دخترونه هستن بستگی ب سلیقه خودته منم چن مدت دیگ عروسی برادر شوهر خاهرشوهرم دعوتم میخام شومیز بپوشم

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚

امروز عصر پاشو برو تو پاساژا چندتامدل ببين ايده بگيري...بعدم كاري نداره كه مگه تا حالا لباس نخريدي؟اول ازهمه مانتو رو بخر بعد بقيه را باهاش ست كن.سعي كن رنگايي بخري كه راحت ست بشن.مثل آبي،سبز روشن،

یه روز خوب میاد