دوستان امروز روز ۲۵ سیکلمه ۳ ماه از سقطم میگذره که این ماه اقدام کردم درد زیر شکم دارم با ترشحات زیاد بیبی چک زدم منفی شد خیلی هم عصبی و ناراحتم از وقتی بیبی چک زدم انقدر گریه کردم و خودمو زدم و به شوهرم بد و بیراه گفتم که اگه خانوادت اینکارا باهام نمیکردن بچم سقط نمیشد که الان بخوام بازم زجر بکشم تا حامله بشم که از حال رفتم افتادم رو تخت...یعنی دارم پریود میشم؟؟دوره هام اکثرا ۲۸ روزست اما ۳۰ و ۳۱ روزه هم داشتم
وای وای وای😑داری با خودت چکار میکنی اخهههه حالا تقصیر هرکس بود سقط شد شما بزار پای خواست خدا... ارامشتو حفظ کن ب جا این کارا نذر صلواتی زیارت عاشورایی چیزی بکیر ان شاالله ک باز باردار میشی
عزیزم منم2بار سقط داشتم اینکارا چیه.حتما حکمتی بوده که بچت نمونه
تا خدا نخواد برگی از درخت نمیوفته
یخورده ریلکس کن و با ارامش اقدام کن
دخترم ۱۲خرداد 1400 اومد بغلم❤۲بار سقط زیر 8هفته داشتم که علتشون معلوم نشد❤بعد 2سال نتیجه گرفتم❤ ایندفعه با کمک دکتر مهربونم تونستم بفهمم مادر شدن یعنی چی ❤خیلی سختی کشیدم خیلی حرفا شنیدم ولی اونا منو قوی تر کرد❤
عزیزم بسپر ب خدا اروم شی هرچی صلاحه امیدوارم ب زودی مادرشی و منم مادرشم خدا بخاد مگ چیکار کردن ک بچ ...
خیلی اذیتم کردن مادرشوهرم ۱۰ روز خونشو با ۲تا بچشو انداخت گردن من رفت مسافرت بعد جاریم و خواهر شوهرم یکسره بد رفتاری و تهمت زدن بهم بعد برادرمو که مسکل ذهنی داره رو مسخره کردن انقدر تو فشار و عصبانیت بودم به لکه بینی افتادم بعد بچم سقط شد الانم پرو پرو تو روی من چرتو پرت میگن عنوز حتی وجودیت بچمو زیر سوال میبره
وای وای وای😑داری با خودت چکار میکنی اخهههه حالا تقصیر هرکس بود سقط شد شما بزار پای خواست ...
انشاالله ولی بخدا دست خودم نیست مادر شوهرم هر روز یجور بهم نیش میزنه من میخوام فراموش کنم اما نمیزارن اره دست خداست اما مقصر منم که بخاطر اینا انقدر عصبی شدم که بچم ازم قهر کرد😔
انشاالله ولی بخدا دست خودم نیست مادر شوهرم هر روز یجور بهم نیش میزنه من میخوام فراموش کنم اما نمیزار ...
ببین عزیزم تو داری با این کارات اونارو ب هدفشون میرسونی ک اذیت کردن تو هست اونام شاد میشن کیف میکنن جات باشم روحیه خودمو حفظ میکنم همیشه خندون ب خودم میرسم در کنارش خیلی با ارامش برا بچه هم اقدام میکنم ک بسوزن😅....برا خودت ریلکس باش حرف هیچ کس هم برات مهم نباشه اولا زندگی خودته دوس داری بچه دار شی نشی اصلا ب بقیه چه...دوما سقط ممکنه برا هر کسی پیش بیاد نیش زدن نداره که .... برا ارامش روحیت حتما چله زیارت عاشورا بگیر تا چهل روز هرروز زیارت عاشورا بخون من همش ده روزه شروع کردم خیلی رو روحیم تاثیر گذاشته هم حاجت میگیری ان شاالله هم روحیت خوب میشه