2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شلوارش برای سالها قبلش هست که کوچیکتر بود 😁

انگـشتت را هر جـایـ نقشـه خواستی بگذار ، فـرقی نمی کند ؛ تـن ـهایی مـن عمـیق ترین جای جهــ🌎ــان است و انگشتـان تـو هیچ ـوقت به عمـق فاجعـه پی نخواهد بـرد   
خانما میشه برا لباس دختر 5 ساله هم منو راهنمایی کنید؟؟

لباس دخترونه خریدن خیلی سخته منم برا ۱۸ ماهم موندم

اگه قرار بود همه مثل تو باشن و مثل تو فکر کنن خدا فقط تورو می آفرید.
نمیدونم کلی گفتم امسال مانتو مشکی بگیرم،بنظدت چه رنگی بگیرم تازه عروس هستم ،پارسال سفید صورتی بود&nb ...

ابی بگیر رنگ سالم هست

سلام👋 این روزا حال روحی خوبی ندارم میشه یه صلوات برام بفرستین?🙏ضمنا هرکیو میبینم دعا میخواد یا صلوات همیشه فرستادم🌹دوستتون دارم❤
نمیدونم کلی گفتم امسال مانتو مشکی بگیرم،بنظدت چه رنگی بگیرم تازه عروس هستم ،پارسال سفید صورتی بود&nb ...

زرد.ابی ایمونی ابی نفتی قرمز .خردلی این همه رنگ     مشکی نگیر توروخدا

لباس دخترونه خریدن خیلی سخته منم برا ۱۸ ماهم موندم

من واسه هجده ماهم یه پیشبندی گرفتم با لباس زیریش والسلام😄

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞

واقعا خیلی زود دارین میرین پیشواز عید تا اسفند صبر کنین بعد بخرین

من ک دارم دو سه تا واسه عید برا بچه هام میخوام بگیرم‌اصلا از مانتوهای عید خوشم نمیاد اردیبهش خوبن

من واسه هجده ماهم یه پیشبندی گرفتم با لباس زیریش والسلام😄

🤣بیچاره بچم یکم وقت میزاشتی برا خریدش

میخوام چیزای جینگول بگیرم براش.

🤣بیچاره بچم یکم وقت میزاشتی برا خریدش میخوام چیزای جینگول بگیرم براش.

جینگول مینگول زیاد داره ولی بیشتر تابستونی ان. پیش بندی نداشت که یکمم کلفته واسه عیدِ لعنتی خوبه😩

چخوف: « هیچ چیز به اندازه ی نفرت از چیز مشترک، مردم را باهم متحد نمیکند. نه عشق، نه دوستی نه احترام.» ✌️🌞