هانیییییه__ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 570 عنوان بچها یه سوال خون لایه گزینی چند روز بعد از نزدیکی رخ میده؟ 10314 بازدید | 15 پست 🙄🙄🙄 1398/11/15 | 14:25 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هانیییییه__ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 570 ۲۴-۲۶ عععععععععع ینی قبل زمان گریودی نیست من همش فک میکردم باید قبل اینکه موعده پریودی بشه حتما داشته باشیم تا باردار باشیم یعنی امید هست باردار باشم
fatemeh_yyy عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 2856 ان شاالله زودی دامنت سبز بشه عزیزم .بهش فکر نکن خودش یهویی میاد . همه لک لانه گزینی ندارن که .برا من دو روز بعد از تخمک گذاری لقاح انجام شد و ۱۰ ۱۲ روز بعدش هم لک لانه گزینی دیدم
ava25 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1141 حداقل یک هفته بعد از لقاح (۶ الی ۱۲ روز بعد از لقاح )نزدیکای پریودیهمه این لکو ندارن نگران نباش
ava25 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1141 ان شاالله زودی دامنت سبز بشه عزیزم .بهش فکر نکن خودش یهویی میاد . همه لک لانه گزینی ندارن که . برا ... حست چجوری بود موقع لقاح؟من زیر شکمم ی جوری بود حس پریودی و گرفتگی اصن ی جوری بود نمیتونم توصیفش کنمعصبی شده بودم اصن .بعدشم همش دوس داشتم بخابم الان ی کم بهتر شدمدو روز بعد از تخمک گذاری و رابطه
هانیییییه__ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 570 حست چجوری بود موقع لقاح؟ من زیر شکمم ی جوری بود حس پریودی و گرفتگی اصن ی جوری بود نمیتونم توصیفش کن ... منم دردی شبیه درد پریودی ولی ملایم تر فک کنم بود نمیدونم والله
هانیییییه__ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 570 ان شاالله زودی دامنت سبز بشه عزیزم .بهش فکر نکن خودش یهویی میاد . همه لک لانه گزینی ندارن که . برا ... ان شاءالله ممنونم عزیزم❤️❤️❤️
fatemeh_yyy عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 2856 حست چجوری بود موقع لقاح؟ من زیر شکمم ی جوری بود حس پریودی و گرفتگی اصن ی جوری بود نمیتونم توصیفش کن ... فکر میکردم دوباره میخوام پریود بشم سینه هام درد میکرد و یه نقطه سمت چپ پایین شکمم دو روز مث نبض میزدبرا موقع لانه گزینی هم غش میکردم از خواب چشمام باز نمیشد😅
هانیییییه__ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 570 فکر میکردم دوباره میخوام پریود بشم سینه هام درد میکرد و یه نقطه سمت چپ پایین شکمم دو روز مث نبض میزد ... 😂
ava25 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1141 فکر میکردم دوباره میخوام پریود بشم سینه هام درد میکرد و یه نقطه سمت چپ پایین شکمم دو روز مث نبض میزد ... اره دقیقا ولی کل شکمم بود انگار داغ شده بود شکمم خودم یخ میکردم ولی تا دو روز اونجوری بودم الان بهترم خدا کنه هرچی صلاحمونه پیش بیاددعا کن واسم عزیزم خیلی عصبی و استرسی شدم
ava25 عضویت: 1398/11/04 تعداد پست: 1141 منم دردی شبیه درد پریودی ولی ملایم تر فک کنم بود نمیدونم والله عزیزم انشالله هرچی صلاحمونه پیش بیاد من ک ماه پیش ی هفته قبل از پریود رگه های خونی دیدم فک کردم لانه گزینیه ولی پریود شدم😭
fatemeh_yyy عضویت: 1398/08/19 تعداد پست: 2856 بهش فکر نکنید خودش یهو میاد . استرس خوب نیس ان شاالله همین ماه دامن همه منتظرا سبز بشه🤗من روزهای پریودیم کندر و خاکشیر به رحمم دود دادم برا پاکسازی و گرم کردن رحم همون ماه باردار شدم . قبلش هم ۳ ماه تو اقدام بودم و هیچ مشکلی نداشتم
هانیییییه__ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 570 عزیزم انشالله هرچی صلاحمونه پیش بیاد من ک ماه پیش ی هفته قبل از پریود رگه های خونی دیدم فک کردم لانه ... منم ماه پیش پریود شدم خیلی حالم بد شد ان شاء الله که هرچه زودتر باردار شیم
هانیییییه__ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/06 تعداد پست: 570 بهش فکر نکنید خودش یهو میاد . استرس خوب نیس ان شاالله همین ماه دامن همه منتظرا سبز بشه🤗 من روزهای ... ان شاءالله