2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ان شاالله زودی دامنت سبز بشه عزیزم .بهش فکر نکن خودش یهویی میاد . همه لک لانه گزینی ندارن که .

برا من دو روز بعد از تخمک گذاری لقاح انجام شد و ۱۰ ۱۲ روز بعدش هم لک لانه گزینی دیدم

ان شاالله زودی دامنت سبز بشه عزیزم .بهش فکر نکن خودش یهویی میاد . همه لک لانه گزینی ندارن که . برا ...

حست چجوری بود موقع لقاح؟

من زیر شکمم ی جوری بود حس پریودی و گرفتگی اصن ی جوری بود نمیتونم توصیفش کنم

عصبی شده بودم اصن .بعدشم همش دوس داشتم بخابم الان ی کم بهتر شدم

دو روز بعد از تخمک گذاری و رابطه 

حست چجوری بود موقع لقاح؟ من زیر شکمم ی جوری بود حس پریودی و گرفتگی اصن ی جوری بود نمیتونم توصیفش کن ...

فکر میکردم دوباره میخوام پریود بشم سینه هام درد میکرد و یه نقطه سمت چپ پایین شکمم دو روز مث نبض میزد

برا موقع لانه گزینی هم غش میکردم از خواب چشمام باز نمیشد😅

فکر میکردم دوباره میخوام پریود بشم سینه هام درد میکرد و یه نقطه سمت چپ پایین شکمم دو روز مث نبض میزد ...

اره دقیقا ولی کل شکمم بود انگار داغ شده بود شکمم خودم یخ میکردم ولی تا دو روز اونجوری بودم الان بهترم 

خدا کنه هرچی صلاحمونه پیش بیاد

دعا کن واسم عزیزم خیلی عصبی و استرسی شدم 

منم دردی شبیه درد پریودی ولی ملایم تر فک کنم بود نمیدونم والله

عزیزم انشالله هرچی صلاحمونه پیش بیاد من ک ماه پیش ی هفته قبل از پریود رگه های خونی دیدم فک کردم لانه گزینیه ولی پریود شدم😭

بهش فکر نکنید خودش یهو میاد . استرس خوب نیس ان شاالله همین ماه دامن همه منتظرا سبز بشه🤗

من روزهای پریودیم کندر و خاکشیر به رحمم دود دادم برا پاکسازی و گرم کردن رحم همون ماه باردار شدم . قبلش هم ۳ ماه تو اقدام بودم و هیچ مشکلی نداشتم