2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3516 بازدید | 172 پست
عزیزم میشه یه سوال بپرسم. برای خواهرم خیلی خواستگار اومده ولی تو این 4سال فقط دونفر برگشتن که به نتی ...

ممکنه.

نسخه ای که برابر استارتر بیان کردم رو انجام بدن

طلوع آفتاب نزدیک است _ کاربر آقا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اعتقادی به سرکتاب ندارم و چیزی به عنوان همزاد وجود نداره. چیزی رو احساس کردی میبینی یا حس میکنی ...

سلام از شما که به قول خودتون انقد راجب این چیزا اطلاعات دارین بعیده که همچین حرفی بزنید...همزاد وجود نداره!!!؟

درست میگید همش جن هست اما تعریف همزاد اینه👈همزاد جنی است که موقع تولد انسان با او متولد میشود.

سلام از شما که به قول خودتون انقد راجب این چیزا اطلاعات دارین بعیده که همچین حرفی بزنید...همزاد وجود ...

یک چنین چیزی وجود نداره . چیزی همراه انسان (حتی جن) متولد نمیشه. در روایات اهل بیت و قرآن هیچ اشاره ای به این چیزی که شما میگید نشده.

طلوع آفتاب نزدیک است _ کاربر آقا
توصیه من به شما اینه که سمت دعا نویس نرید ، مگر اینکه آخوند باشه. خیلی از این دعا نویسی ها از راه ه ...

خوب چه کارکنم خسته ام دیگه اینقدردعانویس رفتم هیچ نتیجه ای نگرفتم

خو من چه کارکنم این همزاددفع بشه

عزیزم اول از همه باید قران و فراموش نکنی و قران بخونی.بعدم پیش یه سید بری موضوع رو برات فورا حل میکنه.البته نه کسایی که شیادن و فقط بلدن پول بگیرن.شهر درود هستی؟

عزیزم اول از همه باید قران و فراموش نکنی و قران بخونی.بعدم پیش یه سید بری موضوع رو برات فورا حل میکن ...

قرآن همیشه میخونم چندباررفتم پیش سید ولی ادم خوب گیرم نمیاد که کارم درست انجام بده فقط پول الکی میگیرن

توصیه من به شما اینه که سمت دعا نویس نرید ، مگر اینکه آخوند باشه. خیلی از این دعا نویسی ها از راه ه ...

دعانویسی که من پیشش رفتم آخونده سیده.هم پرهیز غذایی داد هم یه دعا که خیلی حالم خوب شد ولی باز بعد یه مدت حالم بد شد