2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 3516 بازدید | 172 پست
1- از روی اخلاص زیاد استغفار کنید(استغفرالله ربی و اتوب إلیه) ، حتما از روی اخلاص باشد 2- نماز جعفر ...

همیشه میخونم نمازجعفرطیارخوندم ولی کبوترندارم چی بخرم کبوتر

برو كلاس ورزش دوستاي جديد پيدا كن خودتو سرگرم كن ن اينكه بشيني فكرو خيال كني غصه بخوري اينجوري هم خودتو از بين ميبري هم انرژي منفيت بيشتر ميشه ديرتر به خواستت ميرسي ولي با روحيه و حس خوبه كه اتفاقاي قشنگم سمتت ميان و جذبشون ميكني

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من اعتقادی به سرکتاب ندارم و چیزی به عنوان همزاد وجود نداره. چیزی رو احساس کردی میبینی یا حس میکنی ...

عزیزم ولی ابجیم‌متاهله ولی اونم همزادداره اون اذیتش میکنه باید وقتی تنهاخونس یه چیزتیزبزاره بالا سرش بعدبخوابه

ببخشید نمیدونی وسواس علتش چیه؟ من رفتم پیش یه روحانی سید که دعا میداد هم برام دعا نوشت هم پرهیز غذا ...

اصل مشکل از شیطانه (بر اساس روایات)

انار و سیب زیاد بخورید .

طلوع آفتاب نزدیک است _ کاربر آقا
برو كلاس ورزش دوستاي جديد پيدا كن خودتو سرگرم كن ن اينكه بشيني فكرو خيال كني غصه بخوري اينجوري هم خو ...

من از شنبه تاپنجشنه سر کارم اصلا وقت ندارم استراحت کنم هزاران دوست دارم ولی همشون متاهلن درگیربچه داری نمیتونم مزاحم زندگی کسی بشم

همیشه میخونم نمازجعفرطیارخوندم ولی کبوترندارم چی بخرم کبوتر

کبوتر معمولی رنگش هم مهم  نیست.

در روایت داریم طلسم ، جادو ، چشم زخم و آزار اجنه رو از اهل خانه دور میکنه.

کبوتر معمولی رنگش هم مهم  نیست. در روایت داریم طلسم ، جادو ، چشم زخم و آزار اجنه رو از اهل خان ...

نمیدونم چه کارکنم دیگه خسته شدم‌ تمام زندگموخراب کرده افسردگی گرفتم 

نمیدونم چه کارکنم دیگه خسته شدم‌ تمام زندگموخراب کرده افسردگی گرفتم 

سعی کنید از روغن زیتون ، مویز طبیعی(تیزآبی نباشه) ، شیره انگور و عطر گل نرگس طبیعی بسیار زیاد استفاده کنید که افسردگی رو از بین می بره.