2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من گرفتم😬

من چون میترسیدم خیلی درد داشت

ولی اگه نترسی و خودتو صفت نکنی درد نداره خیلی

من از بس خودم صفت کردم تا چند روز بعدش نمیتونستم بشینم از سوزش یه دارویی هم داده بود بعدش ادرارم قرمز شده بود انگار خون بود😄

اگه میترسی تنها نرو

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
وای خب منم خیلی میترسم دست خودم نیست چقدر طول کشید؟

ببین اولش گفت مثانه پر باشه

بعد مثانه من در حد ترکیدن پر بود ک گفت بیا تو یه دستشویی فرنگی گوشه مطب بود هیچ در و پیکری هم نداشت ز

گفت برو بشین خودتو تخلیه کن🤪 حالا من جلوی اون روم نمیشد برا همین ادرارم نمیومد گیر کرده بود

زیر این دستشوییه یه ظرف مخصوص بود که ادرار می‌ریخت توش در واقع میخواست میزان ادرار و فشارش اندازه بگیره 

بعد که مثانم خالی شد با هزار بدبختی گفت برو بخواب رو تخت مثل حالت سوند زدن یه لوله کرد تو مجاری ادرار ک اون درد داشت بعد یه عالمه آب از اون لوله زد تو مثانم 

گفت هر وقت احساس کردی مثانت پر شده بگو

خلاصه انقد آب پر کرد ک داشتم میترکیدم ک گفتم بسه

بعدش هم گفت تموم شد پاشو برو دستشویی خودتو خالی کن

برای این میگم تنها نرو که یکی پیشت باشه آدم دلش آروم تره

من تنها رفته بودم بعدش هم کلی پیاده راه رفتم سوزش بدتر شد

حتما هم بهش بگو برات دارو بنویسه که عفونت نگیری بعدش از همونا که قرمز میکنه🙂

یه دورانی هم بود که خیلی ها وقتی سرما میخوردن پروفایلشون میذاشتن سرماخوردگی خر است😐 حالا باید ازشون پرسید سرماخوردگی خر است؟؟ نه من میخوام بدونم سرماخوردگی خر است؟؟ یا این کرونای خاک برسر؟؟ اتفاقا سرماخوردگی خیلی هم باشعور و نجیب بود ☹️🤧..... من خوشبخت ترین زن دنیام🤗خدایا شکرت
ببین اولش گفت مثانه پر باشه بعد مثانه من در حد ترکیدن پر بود ک گفت بیا تو یه دستشویی فرنگی گوشه مطب ...

باشه عزیزم مرسی که توضیح دادی 

راستی شما مشکلت چی بود که برات نوشته بود

باشه عزیزم مرسی که توضیح دادی  راستی شما مشکلت چی بود که برات نوشته بود

خواهش میکنم

تکرر ادرار ک بعدش تشخیص التهاب مثانه داد دکتر با دارو هم خوب شد

هزینه ش چقدر بود تو اون بروشوری که بمن داده نوشته تو مقعد هم سوند میذارن برا شما اینجوری نبود؟

نه برا من مقعد نبود

شاید مال تو کلا فرق داره نمیدونم

من فک کنم سال 94 بود یا 93 که کلش حدود 300 هزار تومن شد

میشه بگی کجا انجام دادی؟

آدرسشو یادم نیس ولی تو چهار راه طالقانی کرج بود خود دکتر معرفی کرد

عجب نوار مثانه

حالا مشکلتون‌چی بودددد

من‌فشار ندارم تو جیش کردن باید هی فشار وارد کنم

منظورم‌رو رسوندم

خواهشاا پیامک خصوصی منو ببین  اصلا پیامی نیومده خسته شدممممم چی کارش کنم؟