2777
2789

برا شوهرم از ی جا زنگ زدن برا استخدامی😢

رفتع اونجا ازش چندتا سوال دینی مذهبی و از درمورد انقلاب اسلامی پرسیدن..

خداروشکر جواب دادع ..اما برا سع تا شهر دیگه باید برع گزینش بشع😭

دعا کنید توروخدا همه چی اوکی بشع...

برا همتون که دعا کردید ۲۰تا صلوات میفرستم😭😭😭

انشالله خداهم بهمون کمک کنع به حق پنج تن😓

که داند به جز ذات پروردگار که فردا چه بازی کند روزگار🌹💖

من واسه مامانم دعاکن

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صلوان فرستادم ایت الکرسی میخونم براش

😭😭😭😭وای مرسی عزیزم...

ایشالله عاقبت ب خیر بشی ..💖😘

برات صلوات میفرستم گلم💖🌹

من واسه مامانم دعاکن

ای جانم چشم حتما⁦🤲🏻⁩⁦🤲🏻⁩💖💖

انشالله همه مامانا حالشون خوب باشه..⁦🤲🏻⁩😓

من خودمم مادرم مریضی دارع😓

استارتر مهربون یه ایت الکرسی براتون میخونم ان شاءالله همه چی درست میشه تایپیکمو بخون ان شاءالله که ...

فدایع تو بشم من مرسی لطف داری عزیزم..

خدا از دهنت بشنوع انشالله⁦🤲🏻⁩⁦🤲🏻⁩💖💖

چشم حتمااا💖💖🌹🌹

ای جانم چشم حتما⁦🤲🏻⁩⁦🤲🏻⁩💖💖 انشالله همه مامانا حالشون خوب باشه..⁦🤲🏻⁩😓 من خودمم مادرم مر ...

چ مریضی

شیر و خیار �🥒🥒🥒🥒🥛🥛🥛🥛🥛    اینم امضای ی مامان خیلی نگران ک واسه اینکه بچم شیر و با ی خیار همزمان خورد ۴ تا تاپیک زدم و همه میگفتن قَضیه شیر و خیار چیه🙃اینو امضام کردم ک یادم نره چقد واسش زحمت کشیدم و اگ روزی نبودم دخترم با خوندن اینا بدونه ک چقد دوسش داشتم و همیشه نگرانش بودم...دختر نازم خیلی مامان دوست داره توام بزرگ شدی منو دوس داشته باش و اگ هزاربار گنجشک نشون دادم و گفتم این چیه بگو گنجشک گنجشک گنجشک همونجور  ک من حاضرم ۱۰۰۰بار تاپیک شیر و خیار بزنم ولی کاریت نشه.😢😢😢😢
امیدوارم به حق فاطمه زهرا مادرت حالش خوب بشه برای بهبودیش صلوات فرستادم و یک ایت الکرسی هم میخونم💛 ...

ممنون

صلوات و آیت الکرسی خوندم عشقم انشالله همچین حل میشع

انشااااالله...

ممنون عزززیزم ایشااله خیر از ژندگیت ببینی ایشاالله هرچی از خدا میخوای بهت بده💖💖🌹🌹🌹💋💋

چ مریضی

ناراحتی اعصاب دارع😓🤦دوساله..هنوز خوب نشدع...با دارو حالش خوبع😓🤦

بعد ی جریانی اینجوری شد😓🤦

خیلی خوشحالم قدرمادرتو میدونی..حتما برا سلامتیش دعا میکنم...💖🌹⁦🤲🏻⁩