2777
2789
یعنی چی امکانش هست ؟؟؟!!!

آخه هر كاري مي كنم جور نميشه، سنتي ها كه اصلا خوب نيستن، با هر كسم دوست شدم به ازدواج نرسيد 😓

من ازت حاجتمو مي گيرم بين قلب من و تو عاشوراست ❤️❤️🙏🙏💝💝

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه هر كاري مي كنم جور نميشه، سنتي ها كه اصلا خوب نيستن، با هر كسم دوست شدم به ازدواج نرسيد 😓

واقعا خوب نبودن سنتی ها؟ اخلاقی یا مالی؟ یعنی یه حداقلم نداشتن ک بتونید باهم زندگی رو بسازید؟

سوال مسخره ایه.  نمی دونم منظورت چیه ولی به نظرم.تا آدم زندس اگر بخواد با هم سن وسال خودش می تو ...

اللن اكثرا با دوستي ازدواج مي كنن اطراف من، منم كه خب با كسي دوست نيستم خيلي وقته

الان ۳۸ ساله هاش ...گل سر میزنن تو موهاشوون .میگن ما اینو نمیخوایم اونو نمیخوایم .بعد شما ۳۱ سالته میگی امکانش هست!!بعدم حالا مگه ازدواج خیلی خوبه ؟؟؟اول بدبختی .من خودم ازدواج نکردم ۲۸ سالمم هست ولی اصلا دوس ندارم ازدواج کنم .چون هزارتا مشکل داره ..

واقعا خوب نبودن سنتی ها؟ اخلاقی یا مالی؟ یعنی یه حداقلم نداشتن ک بتونید باهم زندگی رو بسازید؟

به خدا تعريف نمي كنم بچه ها ولي من وضع مالي پدرم خيلي خوبه ولي اكثرا مورداي ضعيف ميان كه اصلا هم كفو نيستيم، نميدونم چي كار كنم

الان در شرایط حال حاضر جامعه ما به خاطر خیلی از عوامل که یه مقدار زیادیش هم اقتصادیه,  اغلب دخترا خواستگار ندارن مگه حاضر بشن از خیلی چیزا که  قطعا تو زندگی خیلی مهمه , بگذرن. 

علاوه بر اینکه  99 درصد پسرا هم سنتی ازدواج نمی کنن . بنابراین دخترای مظلوم وسر به زیر سرشون بی کلاه می مونه.

چرا نباشه؟ توی تهران این سن تازه به ازدواج فکر میکنن

دقيقاً... من اكثرا دوستام مجردن تهرانيم، ولي از شانسم تو فاميل حتي پسرا هم ٢٦ ٢٧ ازدواج مي كنن

الان در شرایط حال حاضر جامعه ما به خاطر خیلی از عوامل که یه مقدار زیادیش هم اقتصادیه,  اغلب دخت ...

دقيقاً ، آخه دوستيا هم اكثرا پسراي درست و حسابي از زير ازدواج در ميرن

الان ۳۸ ساله هاش ...گل سر میزنن تو موهاشوون .میگن ما اینو نمیخوایم اونو نمیخوایم .بعد شما ۳۱ سالته م ...

من با كسي هم دوست نيستم واقعاً تنهايي خيلي سخته

من با كسي هم دوست نيستم واقعاً تنهايي خيلي سخته

اگه تمام وقت وقتترو پر کنی احساس تنهایی نمیکنی .منم یه مدت بود چند ماه پیش با دوست پسرم کات کردم حالم خیلی بد شد .بعد رفتم سمت درس و ادامه تحصیل و پیدا کردن شغل و ورزش و کارای هنری ..